Τσέλσι: Η Ρεάλ κρίνει το μέλλον του Φέλιξ, τι ζητάει η Ατλέτικο

Σημαντικό ρόλο στη τελική απόφαση της Τσέλσι για τον Ζοάο Φέλιξ αναμένεται να παίξει η πορεία της ομάδας στο Champions League, σύμφωνα με την MARCA.

Chelsea's Joao Felix leaves the pitch after receiving a red card during the English Premier League soccer match between Fulham and Chelsea at the Craven Cottage stadium in London Thursday, Jan. 12, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Τσέλσι AP

Ιδιαίτερα ενεργή ήταν η Τσέλσι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς πραγματοποίησε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της με την απόκτηση του Έντσο Φερνάντες ενώ "έκλεψε" από τα χέρια της Άρσεναλ και τον Μιχάιλο Μούντρικ.

Μέσα σε όλα αυτά οι μπλε με τον Τοντ Μπέλι στο τιμόνι της ομάδας εκμεταλλεύτηκαν τις κακές σχέσεις Σιμεόνε και Φέλιξ και απέκτησαν ως δανεικό τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει κάποια ρήτρα για την αγορά του ποδοσφαιριστή, με την Ατλέτικο, παρά τις αρχικές τις απαιτήσεις, να φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα ποσό κοντά στα 90.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, σημαντικό ρόλο στη τελική απόφαση της Τσέλσι στο ζήτημα Φέλιξ αναμένεται να παίξει η πορεία της ομάδας στο φετινό Champions League.

Αν η Τσέλσι καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Ρεάλ με τον Φέλιξ μάλιστα να έχει καθοριστικό ρόλο σ΄αυτό δεν αποκλείεται να γίνει η κίνηση για την απόκτησή του.

Βέβαια, η Τσέλσι μόνο άνετη δεν είναι με το FFP καθώς χρειάζεται να πουλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να ισοσταθμίσει έσοδα και έξοδα , παρά τις... αλχημείες που κάνει.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Θέλει κεντρικό αμυντικό "αποκάλυψη", κοστολογείται στα 80 εκατ.

Αγκουέρο: Εκτέλεσε πέναλτι ξυπόλυτος και έγινε "σεισμός" στο Καμπ Νου

Ρεάλ: Ο "Ζιζού" για να επιστρέψει έβαλε όρο τον... Αζάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK