Τσέλσι: Κάνει γερό come back για να "κλέψει" τον πρώτο στόχο του Τεν Χαχ

Για την απόκτηση του Αντρέ Ονανά ενδιαφέρεται και πάλι η Τσέλσι, με την Γιουνάιτεντ όμως να εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Chelsea owner Todd Boehly gestures before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Chelsea and Real Madrid at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, April 18, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Τσέλσι μετά από την αποχώρηση του Αντρέ Ονανά από την ομάδα για χάρη της Αλ Αχλί.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ, γι αυτό και φέρεται να είχε αιτηθεί την αποχώρηση ενός εκ των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Τελικά του έγινε το χατίρι και πλέον στρέφεται στον αντικαταστάτη του με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει σε δημοσίευμα του πως δεν αποκλείεται η αγγλική ομάδα να επιστρέψει στη διεκδίκηση του Αντρέ Ονανά, ο οποίος αυτή τη στιγμή αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ποτσετίνο έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ονανά αλλά ο Έρικ Τεν Χαχ έχει έρθει ήδη σε επαφή μαζί του, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως η Ίντερ είναι διατεθειμένη να πει το ναι στην παραχώρησή του με ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ικάρντι: Απέρριψε Σ. Αραβία και σκέφτεται τη μεγάλη επιστροφή

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Κλοπ για την μεσοεπιθετική γραμμή

Μπάγερν: Ολοκληρώθηκε το μπαμ στο κέντρο της άμυνας

News 24/7

24MEDIA NETWORK