Ρονάλντο: "Εμφύλιος" στη Σαουδική Αραβία, ομάδα ετοιμάζει διαστημική προσφορά

Πρόταση ανάλογου επιπέδου με την Αλ Νασρ αναμένεται να κάνει η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Portugal's Cristiano Ronaldo in action during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας AP

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει δεχτεί πρόταση ύψους 500.000.000 ευρώ για 2,5 χρόνια από την ομάδα της Αλ Νασρ, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ο οποίος από τον περασμένο Γενάρη είναι ιδιόκτητης και της Νιούκαστλ.

Όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο κανάλι του στο YouTube και άλλη ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Πορτογάλο σταρ.

Ο λόγος για το αντίπαλο δέος της Αλ Νασρ, Αλ Χιλάλ που σύμφωνα με τον Ρομάνο αναμένεται να καταθέσει ανάλογου επιπέδου πρόταση με αυτη της ομάδας του Μπιν Σαλμάν, προσπαθώντας να ανατρέψει τα τωρινά δεδομένα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ιάπωνες γίνονται Σον Γκόγκου και τελειώνουν Ισπανογερμανούς με "καμεχαμεχα"

Μέσι: Περιμένει "ντου" από την Παρί μετά από το Μουντιάλ 2022

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η έκπτωση για να φύγει ο Ζοάο Φέλιξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK