Τσέλσι: Ο ισχύρος παίκτης-σύμμαχος των μπλε για να ολοκληρώσει το ακριβότερο deal στην ιστορία της Premier League

Τον Μόισες Καϊσέδο κάλεσε ο Έντσο Φερνάντες το καλοκαίρι ώστε να του ασκήσει το κατάλληλο "πρέσινγκ" για να πει το ναι στη μεταγραφή στη Τσέλσι.

Chelsea's Moises Caicedo is embraced by head coach Mauricio Pochettino after their win in the English Premier League soccer match between Chelsea and Luton Town at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Aug. 26, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Καϊσέδο με τον Ποτσετίνο AP PHOTO/IAN WALTON

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ολοκλήρωσε η Τσέλσι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο κάνοντας δικό της από την Μπράιτον τον Μόισες Καϊσέδο αντί ενός ποσού κοντά στα 135.000.000 ευρώ.

Η Τσέλσι, πριν τον Καϊσέδο, είχε στα χέρια της και πάλι την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League αφού τον Γενάρη του 2023 έκανε δικό τον Έντσο Φερνάντες αντί ενός ποσού κοντά στα 120.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Έντσο σε δηλώσεις του δεν δίστασε να τηλεφωνήσει στον Καϊσέδο όταν η μεταγραφή του ήταν στην κόψη του ξυραφιού και να τον συμβουλεύσει να έρθει στη Τσέλσι καθώς πρόκειται για έναν πολύ φιλόδοξο σύλλογο από τον οποίο έχει να κερδίσει αρκετά.

"...Τηλεφώνησα και του είπα ότι έπρεπε να δεχτεί και να έρθει γιατί η Τσέλσι είναι ένας μεγάλος και φιλόδοξος σύλλογος. Και πρέπει να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω δίπλα του στην Τσέλσι γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, αλλά είναι επίσης ένα φανταστικό άτομο, οπότε είμαι ευγνώμων που επέλεξε την Τσέλσι..."

Θυμίζουμε πως ο Καϊσέδο πριν κλείσει στη Τσέλσι βρέθηκε κοντά στη Λίβερπουλ, με την Μπράιτον μάλιστα να κάνει δεκτή την πρόταση των κόκκινων αλλά τον παίκτη τελικά να πείθει τους Γλάρους να πουν το "ναι" στην παραχώρησή του στους μπλε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιούβε πρώτα τον δανείστηκε για μία διετία, μετά τον αγόρασε και λίγους μήνες μετά του ανανεώνει το συμβόλαιο

Βινίσιους: Η εντυπωσιακή πρωτιά που έχει στην κατοχή του για το 2023 παρά τον τραυματισμό του

Ρεάλ: Αυτό είναι το wonderkid που εμφάνισε ο Αντσελότι και "μάγεψε" σε μόλις 14 λεπτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK