Τσέλσι: Ο "Ποτσ" αποκάλυψε τον λόγο της πρώτης αποχώρησης από τους μπλε

Πως η αποχώρηση του Μπρούνο Σαλτόρ ήταν η πιο σωστή επιλογή καθώς δεν άνηκε στο προπονητικό του επιτελείο ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Newly appointed Chelsea manager Mauricio Pochettino addresses the media during a press conference at Stamford Bridge Stadium in London, Friday, July 7, 2023.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Πολλά είναι τα θέματα που υπάρχουν στο εσωτερικό της Τσέλσι με την διοίκηση να παίρνει την απόφαση να αρχίσει το ξύλωμα από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και τον Μπρούνο Σαλτόρ.

Ο Σαλτόρ ήρθε μαζί με τον Γκράχαμ Πότερ από την Μπράιτον αλλά παρά την αποχώρησή Άγγλου, παρέμεινε στο πόστο του και επί τεχνικής ηγεσίας Φρανκ Λάμπαρντ αλλά και στους πρώτους δύο μήνες του Ποτσετίνο.

Για την αποχώρηση του Σαλτόρ μίλησε ο ίδιος ο προπονητής της Τσέλσι, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ήταν καλύτερο να φύγει καθώς ποτέ δεν ήταν δική του επιλογή.

"...Ήταν απόφαση μεταξύ του συλλόγου και του Μπρούνο. Δεν άνηκε στο δικό μου προπονητικό επιτελείο και ήταν η καλύτερη δυνατή απόφαση τόσο για τον ίδιο όσο και για το κλαμπ..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι αποθέωσε τον διάδοχό του και έστειλε μήνυμα και σε άλλους δύο θρύλους του συλλόγου

Ρεάλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Φλορεντίνο Πέρεθ για αντι- Αντσελότι

Νεϊμάρ: Πήρε θέση για τα σενάρια πρόωρης αποχώρησης του λόγω του "μπιφ" με τον Ζέσους

News 24/7

24MEDIA NETWORK