Τσέλσι: Στην πόρτα της εξόδου ο Ομπαμεγιάνγκ, τον θέλει παλιά του αγάπη

Για την απόκτηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Μίλαν σύμφωνα με την GazzettadelloSport.

Chelsea's Pierre-Emerick Aubameyang gestures during a Group E soccer match between AC Milan and Chelsea FC, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ AP

Τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ απέκτησε τη τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου καλοκαιριού η Τσέλσι από την Μπαρτσελόνα αντί 12.000.000 ευρώ.

Ο Γκαμπονέζος ποδοσφαιριστής ήταν επιλογή του Τόμας Τούχελ ο οποίος όμως αποχώρησε από την ομάδα λίγες ημέρες αργότερα, εξέλιξη που δεν τον βοήθησε.

Με τον Γκράχαμ Πότερ στον πάγκο ο Ομπαμεγιάνγκ δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί, ενώ δεν μπήκε και στη λίστα για τη νοκ αουτ φάση του Champions League, και παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του λήγει το 2024, το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την GazzettadelloSport το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού είναι η Μίλαν, παίκτης της οποίας ήταν μεχρι το 2012.

Οι Μιλανέζοι στη συγκεκριμένη θέση μόνο ελλιπείς δεν είναι καθώς στο ρόστερ υπάρχει ο Ολιβιέ Ζιρού που κατά πάσα πιθανότητα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα αλλά και ο Ραφαέλ Λεάο για τον οποίο βέβαια δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο ρόστερ υπάρχει και ο "βιονικός" Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Οι δύο πλουσιότερες ομάδες της Αγγλίας ετοιμάζουν πρόταση - μαμούθ

Μπαρτσελόνα: Ο Μπέκαμ ετοιμάζεται να πάρει παίκτη από τον Τσάβι

Ντέκλαν Ράις: Έτοιμος να περάσει Γκρίλις - Μαγκουάιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK