Μπαρτσελόνα: Ο Μπέκαμ ετοιμάζεται να πάρει παίκτη από τον Τσάβι

Την παραμονή του Σέρχιο Μπουσκέτς στην Μπαρτσελόνα επιθυμεί ο Τσάβι με τον Ισπανό να έχει δεχθεί μεγάλη πρόταση από την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Former soccer player David Beckham arrives for the second annual Earthshot Prize Awards Ceremony at the MGM Music Hall, Friday, Dec. 2, 2022, in Boston. (AP Photo/Mary Schwalm)
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε εκδήλωση AP

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα διανύει ο Σέρχιο Μπούσκετς με το μέλλον του στους Καταλάνους να μοιάζει αβέβαιο.

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ έχει δεχθεί από την Μπαρτσελόνα πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα καθώς βλέπει με καλό μάτι την μετακόμιση του στο πρωτάθλημα του MLS για χάρη της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Για την παραμονή του 35χρονου ρωτήθηκε και ο προπονητής του και παλιός συμπαίκτης του, Τσάβι λέγοντας πως όλα εξαρτώνται από τον Μπουσκέτς γιατί το αξίζει.

"... Ο Σέρχιο θα αποφασίσει για το μέλλον του για την επόμενη χρονιά, εξαρτάται απ' αυτόν. Του αξίζει να αποφασίσει όποτε θέλει..."

Ο Μπουσκέτς βρίσκεται στους Μπλαουγκράνα από το 2005 όντας, μετά και την αποχώρηση του Ζεράρ Πικέ, ο πρώτος αρχηγός της ομάδας

Διαβάστε Περισσότερα

Ντέκλαν Ράις: Έτοιμος να περάσει Γκρίλις - Μαγκουάιρ

Γιουνάιτεντ: Τι ετοιμάζει ο Τεν Χαχ για τον Γκρίνγουντ μετά την αθώωσή του

Μπάγερν: Ο Νάγκελσμαν "πέταξε" σπόντα για Εμπαπέ ενόψει UCL

News 24/7

24MEDIA NETWORK