Τσέλσι: Το ακριβότερο εισιτήριο στην Premier League για μία από τις χειρότερες ομάδες της ιστορίας της

Οι Λονδρέζοι σπάνε ρεκόρ με το ακριβότερο εισιτήριο της ιστορίας στο πρωτάθλημα, όσοι θέλουν να βρεθούν κοντά στον πάγκο του Ποτσετίνο θα πληρώσουν πολλά….

Chelsea's Conor Gallagher reacts after the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Feb. 4, 2024. Wolves won 4-2. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Η Τσέλσι έγραψε ιστορία στην Premier League, καθώς πούλησε το ακριβότερο εισιτήριο όλων των εποχών για την αναμέτρηση του Απριλίου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τόντ Μπόελι προκάλεσε την οργή των φίλων της Τσέλσι, αφού έθεσε την ιλιγγιώδη τιμή των 5 χιλιάδων λιρών για τους οπαδούς που αναζητούν μια θέση πίσω από την έδρα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την αναμέτρηση της Premier League με τη Γιουνάιτεντ. Το κόστος του εισιτηρίου αποτελεί μέρος του "Dugout Club" της Τσέλσι, ενός premium πακέτου φιλοξενίας που υπόσχεται πολυτελή παραγεμισμένα καθίσματα πίσω από τον πάγκο της ομάδας και μοναδική θέα στον Ποτσετίνο…

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν τους παίκτες κατά την άφιξή τους στο Stamford Bridge και να απολαύσουν την αποκλειστική φιλοξενία του "Club Chelsea" πριν και μετά τον αγώνα. Η Μάντσεστερ Σίτι κατείχε προηγουμένως το ρεκόρ για το ακριβότερο premium εισιτήριο ημέρας αγώνα, με το πακέτο "Autograph" να κοστίζει 4.200 λίρες, ενώ η Γουέστ Χαμ προσφέρει εισιτήριο αξίας 4.000 λιρών που περιλαμβάνει βόλτα με ελικόπτερο πάνω από τον ορίζοντα του Λονδίνου.

Ο αντιπρόεδρος του των υποστηρικτών της Τσέλσι, Ντομ Ρούσο εξέφρασε την ανησυχία του για την τιμολόγηση των εισιτηρίων του "Dugout Club" της Τσέλσι.

Οι δηλώσεις

"Οι 5.000 λίρες είναι ένα ανησυχητικό ποσό για να ξοδέψεις για ένα εισιτήριο και είναι εντελώς απλησίαστο για τον "μέσο οπαδό του ποδοσφαίρου" - είναι πραγματικά φτωχό το γεγονός ότι αυτές οι σημαντικές θέσεις πίσω από τον πάγκο γεμίζουν από εταιρικούς επισκέπτες".

"Όλο και περισσότερες θέσεις γενικής εισόδου στο Στάμφορντ Μπριτζ καθίστανται μη διαθέσιμες και έχουν μεταφερθεί στο Club Chelsea - πολλοί οπαδοί αισθάνονται ότι ο σύλλογος δίνει προτεραιότητα στους επισκέπτες του Club Chelsea έναντι των πιστών οπαδών".

Διαβάστε περισσότερα

Το "δωράκι" που θα πάρει ο Εμπαπέ από την Ρεάλ εάν κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα

Έφυγε πριν χρόνια από την Τσέλσι ως αποτυχημένος και τώρα επιστρέφει για να πάρει την θέση του Κασεμίρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK