Τσιτσαρίτο: Επέστρεψε στην δράση και έχει γίνει "κομμάτια"

Στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την φανέλα των Λον Άντζελες Γκάλαξι έχει επιστρέψει ο Τσιτσαρίτο με την αλλαγή στο σώμα του να είναι εντυπωσιακή.

Los Angeles Galaxy striker Chicharito claps as he watches during the first half of an NBA basketball game between the Los Angeles Lakers and the Philadelphia 76ers Tuesday, March 3, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Ο Τσιτσαρίτο σε αγώνα του NBA AP

Στη δράση έπειτα από τον πολύμηνο τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε επέστρεψε ο Τσιτσαρίτο και η αλλαγή στο σώμα του είναι εντυπωσιακή.

Ο Μεξικάνος πρώην άσος των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δούλεψε αρκετά με τον προσωπικό του γυμναστή όσο βρισκόταν εκτός δράσης και επέστρεψε... κομμάτια όπως μαρτυρούν και φωτογραφίες που ανεβάζει και ο ίδιος στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 34χρονος πλέον φορ ποτέ δεν φημίζοταν για την αγάπη του στην γυμναστική, κάτι που όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, πλέον έχει αλλάξει.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσαρίτο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS και τους Λος Άντζελες από το 2020 έπειτα από το ολιγόμηνο πέρασμα του από την Σεβίλλη

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί μετα το "χουνέρι" του Μέσι πάει για βόμβα με παίκτη του Πεπ

Τσέλσι: Ο μεγάλος αρχηγός πέταξε σπόντα για Μπέλι και παίκτες

Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί για την Άστον Βίλα ισχυρός άνδρας της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK