Τσέλσι: Ο μεγάλος αρχηγός πέταξε σπόντα για Μπέλι και παίκτες

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Τσέλσι μίλησε ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα λέγοντας πως μεγάλη ευθύνη έχουν οι παίκτες αλλά και η διοίκηση.

Chelsea's Cesar Azpilicueta gestures during the English Premier League soccer match between Chelsea and Brentford at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, April 26, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Cesar Azpilicueta gestures during the English Premier League soccer match between Chelsea and Brentford at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, April 26, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Δεν έχει τέλος η κατηφόρα για την Τσέλσι καθώς μετά και τη νέα της ήττα από την Άρσεναλ βρίσκεται στην 12η θέση της Premier League και μόλις 9 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Θέση για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας θέλησε να πάρει ο αρχηγός της, Σέζαρ Αθπιλικουέτα, λέγοντας πως η φετινή χρόνια είναι η χειρότερη της μέχρι τώρα θητείας του στην ομάδα ρίχνοντας τις ευθύνες τόσο στο αγωνιστικό τμήμα όσο και στη διοίκηση.

"... Είναι η χειρότερη πορεία από τότε που είμαι στον σύλλογο. Είμαστε αυτοί που παίζουμε στο γήπεδο και πρέπει να το ανατρέψουμε. Είναι δύσκολες για όλους αυτές οι στιγμές. Εκτός γηπέδου επίσης είναι πολλά πράγματα που πρέπει να δουλευτούν από όλους..."

Θυμίζουμε πως ο Αθπιλικουέτα βρίσκεται στην ομάδα από το 2012 έχοντας πανηγυρίσει μαζί της, μεταξύ άλλων, 1 φορά την κατάκτηση του Champions League και άλλες 2 την Premier League.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πρώην συμπαίκτης του Μαγκουάιρ αποκάλυψε τι επηρεάζει την απόδοσή του

Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές φέτος, σύμφωνα με το Forbes

Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί για την Άστον Βίλα ισχυρός άνδρας της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK