Τζέι: "Η Εθνική θα προκριθεί με γκολ του Σάμι"

Ο μικρός θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά από τη Βόρειο Ιρλανδία, Τζέι Μπίτι, είχε προβλέψει ότι το ίνδαλμά του θα σκοράρει κόντρα στην Ακτή και πως η Ελλάδα θα προκριθεί στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως υποστήριξε ο πατέρας του, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνική εφημερίδα.

Τζέι: "Η Εθνική θα προκριθεί με γκολ του Σάμι"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πατέρας του μικρού στον «Ελεύθερο Τύπο»:

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Τζέι όταν είδε το γκολ του Σαμαρά;

«Δε σταματούσε να φωνάζει να πανηγυρίζει. “Μπράβο, Σάμι, τα κατάφερες πάλι”, έλεγε χοροπηδώντας σε όλο το δωμάτιο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα».

Μπόρεσε να μείνει ξύπνιος μέχρι το τέλος του ματς;

«Όχι, αυτό ήταν αδύνατον. Πήγε για ύπνο και του υποσχεθήκαμε ότι θα μαγνητοσκοπήσουμε τον αγώνα προκειμένου να τον παρακολουθήσει μόλις ξυπνήσει. Πριν κοιμηθεί μας είπε ότι “ο Σάμι θα σκοράρει για μένα και η Ελλάδα θα προκριθεί”! Το πρώτο πράγμα που μας ρώτησε όταν ξύπνησε ήταν το αποτέλεσμα. Όταν το έμαθε, ενθουσιάστηκε. Από το πρωί έχει δει τον αγώνα συνολικά τρεις φορές, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας»!

Η πρόβλεψή του για τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα στους «16» ποια είναι;

«Ότι η Ελλάδα όχι μόνο θα προκριθεί και πως ο αγαπημένος του Σάμι θα κατακτήσει το Μουντιάλ. Το πιστεύει πάρα πολύ και μας το επαναλαμβάνει συνεχώς. Η αγάπη του για τον Σαμαρά και την Ελλάδα είναι τέτοια που υποστηρίζουμε οικογενειακώς τη χώρα σας και χαιρόμαστε με τη διάκρισή της. Ήταν καλύτερη κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και άξιζε την πρόκριση».

Τι θα ήθελε να πει ο Τζέι στον Σαμαρά;

«Να συνεχίσει να σκοράρει και να τον κάνει περήφανο».

Διαβάστε ακόμη:

Ο μικρός Τζέι πανηγυρίζει το γκολ του Σαμαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ