Τζεμπούρ: "Τιμή για μένα η ΑΕΚ"

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ παραχώρησε συνέντευξη στην αλγερινή ιστοσελίδα "lebuteur" και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Τζεμπούρ: "Τιμή για μένα η ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

"Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που γνωρίζω και ένας πρόεδρος, φίλος που μου το ζήτησε. Για αυτό δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ΑΕΚ και θα προσπαθήσω να συμβάλω στην επιστροφή της στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επέστρεψα στη χώρα που θέλω να μείνω. Μετά την Αλγερία η Ελλάδα είναι η χώρα της καρδιάς μου και μου έχει χαρίσει μεγάλες χαρές. Αγαπάω την Ελλάδα όσο την Αλγερία και είναι όμορφο που με σέβονται εδώ", τόνισε ο Τζιμπούρ.

Σε ερώτηση σχετικά με την απόφασή του να επιλέξει την ΑΕΚ και όχι κάποια άλλη ομάδα δήλωσε: "Ακούστε, η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Δεν είναι εύκολο να βρεις μια ευρωπαϊκή ομάδα που μπορεί να συγκεντρώσει ακόμα και 60.000 άτομα σε παιχνίδι. Ο πρόεδρος μου έδωσε τα... κλειδιά και αυτό είναι μεγάλη τιμή για μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στην ΑΕΚ".

Τέλος αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του με καλάσνικοφ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ: "Όπως θα πρέπει να γνωρίζετε, στην Ελλάδα με αποκαλούν τρομοκράτη, επειδή όταν σκοράρω πανηγυρίζοντας μιμούμενος ότι ρίχνω με πολυβόλο. Έτσι στη Κύπρο, κάποιος μου έφερε ένα όπλο. Ήταν μια στιγμή χαράς που ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ