Τζέραρντ: Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στην PL

Ψηλά στη λίστα της διοίκησης της Λιντς ώστε να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ σύμφωνα με το Football Insider.

Aston Villa's head coach Steven Gerrard, right, reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα AP

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Λιντς Γιουνάιτεντ καθώς τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα οδήγησαν στην απομάκρυνση του Τζέσι Μαρς από τον πάγκο της ομάδας.

Πολλά είναι τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της διοίκησης της ομάδας για την αντικατάσταση του Μαρς και ένα από αυτά έχει προκαλέσει αίσθηση.

Ο λόγος για τον πρώην θρύλο της Λίβερπουλ και μέχρι προ ολίγων μηνών προπονητή της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider, αποτελεί αυτή τη στιγμή τον νούμερο 1 στόχο της διοίκησης της Λιντς.

Ο Τζέραρντ απολύθηκε από την Άστον Βίλα στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου εξαιτίας διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων ενώ προέρχεται και από μία τριετία στον πάγκο της Ρέιντζερς.

Θυμίζουμε, ότι τη τεχνική ηγεσία της Λιντς έχει αναλάβει προς το παρόν ο προπονητής της ομάδας U21, Μίκαελ Σκουμπάλα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι κέρδισε το στοίχημα με τον Βαλβέρδε

Εμπαπέ, "βόμβα" για τον αδιανόητο όρο που φέρεται να του έβαλε η Παρί στο συμβόλαιό του

Άλμπερτ Ριέρα: Από το κυνήγι των Ultras στο απόλυτο θαύμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK