Ρεάλ: Ο Αντσελότι κέρδισε το στοίχημα με τον Βαλβέρδε

Τα 11 γκολ στη φετινή αγωνιστική περίοδο έφτασε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, ξεπερνώντας έτσι τα 10 συνολικά δικαιώνοντας τα λόγια του Κάρλο Αντσελότι στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Real Madrid's Federico Valverde shows his award during the awarding ceremony of the FIFA Club World Cup final at Prince Moulay Abdellah stadium in Rabat, Morocco, Saturday, Feb. 11, 2023. Real Madrid beat Al Hilal 5-3. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Άλλο ένα τρόπαιο έβαλε στη φαρέτρα της η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από την επικράτηση επί της Αλ Χιλάλ στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ήταν η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για τους Μαδριλένους και κατά πολλούς το αγαπημένο παιδί του Κάρλο Αντσελότι.

Ο λόγος φυσικά για τον Φεντερίκο Βαλβέρδε ο οποίος με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο παιχνίδι με την Αλ Χιλάλ έφτασε τα 11 συνολικά και δικαίωσε τον Κάρλο Αντσελότι και την πρόβλεψη που είχε κάνει, στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε, ότι ο Αντσελότι είχε δηλώσει πως αν ο Βαλβέρδε πετύχει λιγότερα από 10 γκολ τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα σκίσει το δελτίο προπονητικής του.

Για την ιστορία, ο Βαλβέρδε με τα δύο γκολ που πέτυχε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων έφτασε τα 11 σε 33 συμμετοχές την φετινή χρονιά.

Διαβάστε Περισσότερα

Άλμπερτ Ριέρα: Από το κυνήγι των Ultras στο απόλυτο θαύμα

Εμπαπέ, "βόμβα" για τον αδιανόητο όρο που φέρεται να του έβαλε η Παρί στο συμβόλαιό του

Η Μπάγερν απειλεί να στερήσει ένα μηνιάτικο από τον Νόιερ, χαλαρός ο Γερμανός που θα πάρει 19,4 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK