Βαλντές: ''Μην επαναληφθεί η ιστορία με την Ίντερ''

Αναμνήσεις από το 2010 φέρνουν στο Βίκτορ Βαλντές οι αναμετρήσεις κόντρα στην Μίλαν για τη φάση των “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βαλντές: ''Μην επαναληφθεί η ιστορία με την Ίντερ''
valdes2603.jpg

Ο 30χρονος τερματοφύλακας των “μπλαουγκράνα” μιλώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν την αναχώρηση της Μπαρτσελόνα για το Μιλάνο, ομολόγησε πως δεν θα είναι καθόλου εύκολος για τους Καταλανούς ο αγώνας κόντρα στους “ροσονέρι” καθώς οι δυο ομάδες γνωρίζονται από την φάση των ομίλων.

''Γίνεται περίπλοκο όταν τους έχεις αντιμετωπίσει και στους ομίλους. Συνέβη πριν 2χρόνια με την Ίντερ, ελπίζουμε πως τώρα μπορούμε να περάσουμε. Η Μίλαν είναι πολύ καλή ομάδα και έχουν καλή χημεία. Πάντα έχουμε πίεση και ζούμε με αυτή. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι''.

Το 2009-10 η Μπαρτσελόνα είχε βρεθεί στους ομίλους κόντρα στην Ίντερ του Μουρίνιο(0-0 στο Σαν Σίρο, 2-0 στο Καμπ Νόου), με την οποία κληρώθηκαν και στα ημιτελικά της διοργάνωσης με το πρώτο παιχνίδι να είναι στο Μιλάνο και με τους Ιταλούς τότε να βγαίνουν νικητές(3-1 Σαν Σίρο, 0-1 Καμπ Νόου) και να κατακτούν το τρόπαιο στο τέλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK