Βάργκας: "Ο Δέλλας είναι η σωστή λύση για την ΑΕΚ"

Ο Φαμπιάν Βάργκας μίλησε για το πέρασμά του από την ΑΕΚ, υποστήριξε ότι μαθαίνει νέα της πρώην ομάδας του και τόνισε πως ο Δέλλας είναι η σωστή λύση για τον πάγκο.

Βάργκας: "Ο Δέλλας είναι η σωστή λύση για την ΑΕΚ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο AEK1924.gr:

Φαμπιάν, είσαι πολύ μακριά γεωγραφικά, μαθαίνεις νέα για την ΑΕΚ;

« Βεβαίως και μαθαίνω. Αγωνίστηκα με την φανέλα της ΑΕΚ και το ότι έφυγα δεν πάει να πει ότι σταμάτησα να ασχολούμαι. Νομίζω τα πηγαίνει πολύ καλά τελευταία...».

Από του χρόνου θα αγωνίζεται στην δεύτερη Εθνική κατηγορία...

« Ναι, μα δεν νομίζω ότι υπήρχε αμφιβολία. Εγώ προσωπικά ήμουν σίγουρος. Και στην πρώτη θα ανέβει και θα ξαναπαίξει Ευρώπη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολύ κόσμο. Εγώ αν θες την προσωπική μου άποψη δεν αμφέβαλλα ποτέ για το ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει πιο δυνατή».

Κάποιοι πρώην συμπαίκτες σου έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα.

« Και αυτό το ξέρω. Ο Τράι και ο Λύμπε είναι καλά παιδιά, φίλοι μου, αλλά πάνω από όλα είναι ηγέτες. Έτσι πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες. Είναι δυνατόν να υπάρχει πιο ειδικός άνθρωπος από αυτόν που έχει παίξει ποδόσφαιρο και μάλιστα που έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας και την έχει πονέσει; Και οι δύο αγαπούν την ΑΕΚ».

Ο Δέλλας είναι προπονητής και έχει δεχτεί αρκετή πίεση φέτος. Εσύ τον ξέρεις από τις προπονήσεις...

« Και στο γήπεδο δεχόταν πίεση και δεν καταλάβαινε τίποτα. Είναι φυσιολογική η πίεση. Ο Τράι είναι επιβλητικός στην όψη και στον χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα και πολύ τίμιο και δίκαιο παιδί. Τον ξέρω καλά. Είναι αυτό που θελει η ΑΕΚ, αρκεί να τον πιστέψει».

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να αφήσεις στους οπαδούς της ΑΕΚ;

« Να κάνουν υπομονή και να μην έχουν αμφιβολία για την πορεία της ομάδας. Εδώ δεν έχω εγώ τόσα χιλιόμετρα μακριά. Είναι σίγουρο θα ανέβει και θα ξαναπαίξει Ευρώπη. Θα πάρει τίτλους και θα πρωταγωνιστήσει».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο ΑΕΚ1924.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK