Βάρντι: Δεν σκέφτεται την "χολιγουντιανή" Ρέξαμ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τις "Αλεπούδες"

Την οδήγησε ξανά στα σαλόνια της Premier League και θα παραμείνει πιστός ανεξαρτήτως ηλικίας.

Leicester's Jamie Vardy celebrates after scoring his sides third goal of the game during the English Premier League soccer match between Leeds United and Leicester City at Elland Road in Leeds, England, Monday, Nov. 2, 2020. (Michael Regan/Pool via AP)
(Michael Regan/Pool via AP) AP

Αν και τα τελευταία χρόνια τείνει να εξελιχθεί σε σπάνιο φαινόμενο, η ύπαρξη του ποδοσφαιριστή-σημαία ενός συλλόγου ανέκαθεν ξέφευγε από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και δεν συμμορφωνόταν με τους κανόνες τις τετράγωνης λογικής. Ο Τζέιμι Βάρντι είναι επί της ουσίας ο τελευταίος των Μοϊκανών και δεν έδειξε διατεθειμένος να απαρνηθεί τον τίτλο αυτό.

Σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα, η Ρέξαμ, η οποία προβιβάστηκε στην Γ' κατηγορία της Αγγλίας, εξέταζε το ενδεχόμενο να υπογράψει τον μπαρουτοκαπνισμένο επιθετικό, ο οποίος φέτος μέτρησε 20 τέρματα σε 37 συμμετοχές. Μάλιστα νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χάμφρεϊ Κερ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο σύλλογος θα μπορούσε προσεγγίσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο 37χρονος Τζέιμι Βάρντι όμως δεν έδειξε πρόθυμος να αλλάξει περιβάλλον, αλλά αντίθετα ετοιμάζεται να υπογράψει το νέο μονοετές συμβόλαιο με την Λέστερ παρά την ηλικία του. Ο ίδιος έχει βοηθήσει τα μέγιστα προκειμένου να έρθει άνοδος και θεωρεί πως είναι ακόμα χρήσιμος ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρέξαμ απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας διότι στο τιμόνι του συλλόγου βρίσκεται ο γνωστός χολιγουντιανός ηθοποιός, Ράιαν Ρέινολντς. Από τότε που ανέλαβε την ομάδα την βοήθησε να πετύχει δύο διαδοχικές ανόδους, ενώ πλέον ο σύλλογος θα δοκιμάσει της δυνάμεις του στην Γ κατηγορία.


Διαβάστε περισσότερα

Τέρμα οι εποχές των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ! Ο Λουίς Ενρίκε ζήτησε μεταγραφή για κάθε θέση

500 χιλιάδες για κάθε παιχνίδι της Γιουνάιτεντ, δεν ανανεώνει και αποχωρεί αθόρυβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK