Βασικοί Νομπόα και Παπαγιαννόπουλος

Ο "Δικέφαλος", που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες βασικών παικτών έμεινε με αυτό ματς σε εγρήγορση, αφού υπενθυμίζουμε πως δεν υπάρχει παιχνίδι πρωταθλήματος αυτό το διήμερο.

Βασικοί Νομπόα και Παπαγιαννόπουλος

Στα θετικά η παρουσία των Νομπόα (που έδωσε την ασίστ στον Κουλούρη για το γκολ του ΠΑΟΚ!) και Παπαγιαννόπουλου στο αρχικό σχήμα, αλλά και το γεγονός ότι κατάφεραν να βγάλουν όλο το φιλικό χωρίς να αντικατασταθούν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ για την αναμέτρηση:

"Με τον Κρίστιαν Νομπόα να δίνει την πρώτη του ασίστ και να αγωνίζεται σε όλο το ματς, όπως και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 στο προπονητικό φιλικό με τη Mladost Lucani. Ο ΑγγελοςΑναστασιάδης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές πως ως τώρα δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους για να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Σέρβους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο και να καταφέρνουν να πετύχουν γκολ στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν.

Με τον Αγγελο Αναστασιάδη να παρατάσσει την ομάδα με σχηματισμό 4-3-3, ο ΠΑΟΚ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας με τον Νομπόα σε θέση δεξιού ενδιάμεσου να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες σχετικά με την ανάπτυξη από τον άξονα. Από δική του προσπάθεια, άλλωστε προήλθε και το γκολ του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος μέσος από το Εκουαδόρ μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα για τον Κουλούρη που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 8’.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ τόσο από τα άκρα όσο κι από τον άξονα, απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρατς, ωστόσο, δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Μλάντοστ, η οποία δεν κατάφερε να γίνει απειλητική για την άμυνα του Δικεφάλου που αποτελούνταν από τους Ρατς, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο,Κίτσιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποζατζίδης πήρε τη θέση του Ρατς στο αριστερό άκρο της άμυνας κι ο Κωνσταντινίδηςαντικατέστησε τον Πόζογλου με τον Κίτσιου ν’ αναλαμβάνει πιο προωθημένο ρόλο στη δεξιά πτέρυγα. Ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι τον έλεγχο, δημιούργησε φάσεις με τους Κουλούρη, Σαββίδη, αλλά δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 86’ ο Σάσα Γιοβάνοβιτς έφυγε στην κόντρα, βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτογλίδη για το τελικό 1-1.

Σε ό,τι αφορά στα συμπεράσματα για τα νέα πρόσωπα, ο Παπαγιαννόπουλος ήταν σταθερός ανασταλτικά, ενώ βοηθούσε και στην ανάπτυξη της ομάδας από πίσω ανεβαίνοντας όποτε είχε την ευκαιρία. Ο Νομπόα παρότι από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν είναι ακόμα στο 100% έδινε μια ηρεμία στο χώρο του κέντρου μοιράζοντας το παιχνίδι, έδωσε την ασίστ, είχε άλλη μια πολύ καλή κάθετη πάσα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε πρωτοβουλίες κι έδειξε πως μπορεί με το παιχνίδι του να προσθέσει στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (50’ Κουτογλίδης), Ρατς (46’ Ποζατζίδης), Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Κίτσιου (72’ Σκόνδρας), Νομπόα, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου (46’ Κωνσταντινίδης), Σαββίδης (79’ Κούστα), Κουλούρης (79’ Τσολακίδης)

Μλάντοστ: Κρζνάριτς, Τέσιτς, Νέναντιτς, Οτάσεβιτς, Γκολέμιτς, Γκάβριτς, Ραντίν (87’ Γιάγκοντιτς), Γιοβάνοβιτς (83΄Πρόντιτς), Αντάμοβιτς (89’ Αϊτσίν), Μιλοσάβλιεβιτς (90’ Γκάσιτς), Ζβιντάνοβιτς (70’ Γιοβάνοβιτς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK