Βαθμό με γκολ αλά... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο ΠΑΣ στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα προηγήθηκε στο σκορ με τον Παλμίδη και κρατούσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, όμως δέχθηκε την ισοφάριση μετά από απίθανο γκολ με τακουνάκι του Σκόνδρα, που θύμισε αρκετά... Ιμπραχίμοβιτς!

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
conte pas kerkira EUROKINISSI

Μπορεί να μην είχαμε πολλές φάσεις στην Κέρκυρα, όμως ΑΟΚ και ΠΑΣ έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο για τα... κυβικά τους, με το παιχνίδι προς το τέλος μάλιστα να γίνεται "ροντέο".

Μόλις στο 21ο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη άνοιξε το σκορ με τον Παλμίδη και το... πόδι του Μιχαήλ. Ο έμπειρος επιθετικός ξέφυγε με φανταστική ντρίμπλα ανάμεσα από δυο αντιπάλους, έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα βρήκε στο πόδι του αμυντικού του ΠΑΣ και παίρνοντας ύψος κατέληξε στα δίχτυα του Βελλίδη.

Οι Γιαννιώτες προσπάθησαν και πίεσαν για την ισοφάριση, που ήρθε με απίθανο τρόπο. Ο Κόντε εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκόνδρας με... ανάποδο τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι κρέμασε τον Γιαννακόπουλο!

Πάντως οι φιλοξενούμενοι είχαν μία τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή, αν ο Νικολιάς ήταν πιο ψύχραιμος στο 80ο λεπτό. Μετά από αντεπίθεση, σε κόρνερ που κέρδισε η Κέρκυρα, έφυγαν τέσσερις με δυο στην κόντρα. Η μπάλα έφτασε στον Νικολιά που πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Σπίνουλας, Σιόντης, Μπαλάφας (81' Αρτυματάς), Κρητικός, Ζορμπάς (66' Μυτίδης), Ρόλε (92' Μενσά), Παμλίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μπετρά (71' Χέλκβιστ), Μανθάτης (74' Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (81' Γιάκος), Βιντάλ, Κόντε.

Σκόρερ: 1-0 (21' Παλμίδης), 1-1 (34' Σκόνδρας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK