Βέλγιο: Κουρτουά και Βίτσελ βρήκαν τι πήγε λάθος στο Μουντιάλ και έριξαν ευθύνες

Πώς ο Τύπος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία του Βελγίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ανέφεραν οι Τιμπό Κουρτουά και Άλεξ Βίτσελ.

Belgium's goalkeeper Thibaut Courtois looks on during the World Cup group F soccer match between Belgium and Morocco, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο τερματοφύλακας της εθνικής Βελγίου, Τιμπό Κουρτουά. AP

Μία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις του Παγκοσμίου Κύπελλου που διεξήχθη στο Κατάρ ήταν η ομάδα του Βελγίου με την χρυσή, όπως είχε χαρακτηριστεί από τον Τύπο το προηγούμενο διάστημα, γενιά να δέχεται σφοδρή κριτική για τις εμφανίσεις της.

Δύο εκ των παλαιότερων μελών της ομάδας, οι Τιμπό Κουρτουά και Άλεξ Βίτσελ, μίλησαν στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ "One for all" για το κλίμα που επικρατούσε στο στρατόπεδο του Βελγίου κατά την περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λέγοντας πως ο Τύπος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους.

" ...Η κριτική είναι πάντα μέρος της δουλειάς. Πρέπει να το αποδεχτείς. Είχαμε όμως την εντύπωση ότι αυτή τη φορά ήθελαν να μας καταρρίψουν. Στην Ισπανία ο τύπος ήταν λιγότερο επικριτικός με την ομάδα. Στο Βέλγιο με το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα είναι όλοι εναντίον σου..."

Θυμίζουμε πως τόσο η κριτική από τα μέσα ενημέρωσης όσο και η γενικότερη εικόνα στο εσωτερικό της ομάδας, έπαιξαν ρόλο ώστε ο Εντέν Αζάρ να ανακοινώσει την απόσυρση του από την εθνική Βελγίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο παίκτης με τις 232 στοιχηματικές παραβάσεις πόνταρε 13 φορές εναντίον της ομάδας του

Εμπαπέ: Σταρ της Ρεάλ δεν θέλει να συνυπάρξει μαζί του μετά την "χυλόπιτα"

Γιουβέντους: Στον "αέρα" ο Αλέγκρι, τα δύο φαβορί για να τον διαδεχθούν

News 24/7

24MEDIA NETWORK