Γιουβέντους: Στον "αέρα" ο Αλέγκρι, τα δύο φαβορί για να τον διαδεχθούν

Τις περιπτώσεις των Ιγκόρ Τούντορ και Τιάγκο Μότα τσεκάρει με μεγάλο ενδιαφέρον η Γιουβέντους για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σύμφωνα με το TuttoSport.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri directs his players during the Europa League play-off second leg soccer match between Nantes and Juventus FC at the La Beaujoire stadium, Thursday, Feb.23, 2023 in Nantes, western France. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους AP

Σε μπελάδες μπήκε η Γιουβέντους λίγο πριν από την ολοκλήρωση της Serie A καθώς της επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών εξαιτίας... αλχημειών στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της.

Ανάλογη ποινή είχε επιβληθεί στην ιταλική ομάδα και στις αρχές της χρονιάς αλλά σβήστηκε έπειτα από σχετική έφεση που ασκήθηκε.

Οι εξελίξεις αυτές έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας στον σύλλογο, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μοιάζει ως ένας από τους επικρατέστερους για να αποχωρήσει, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του εκπνέει το 2025.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο του TuttoSport, η "Μεγάλη Κυρία' εξετάζει πολύ σοβαρά τις περιπτώσεις των Ίγκορ Τούντορ και Τιάγκο Μότα για να διαδεχθούν τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Τούντορ έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του συλλόγου και έχει δεθεί συναισθηματικά μαζί του, όντας αυτή τη στιγμή προπονητής της Μαρσέιγ, ενώ ο Μότα διανύει μία εξαιρετική χρονιά στον πάγκο της Μπολόνια.

Πάντως, παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε την Γιούβε να ονειρεύεται για τη θέση του προπονητή τον Ζινεντίν Ζιντάν, περίπτωση αρκετά δύσκολή, παρά την μεγάλη αγάπη που "τρέφει" ο Ζιζού για την ομάδα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην παίκτης της Τσέλσι εντυπωσιάζει στα 34 του και τον θέλουν από "παντού"

Μπαρτσελόνα: Ο Ουμτιτί παρομοίασε το κλίμα στην ομάδα με... φυλακή

Παρί: Έκανε επίσημη πρόταση για στόχο του Κλοπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK