Βέλγιο: Μεγάλος τσακωμός στα αποδυτήρια, ποιους χώρισε ο Λουκάκου

Ένταση στα αποδυτήρια του Βελγίου ανάμεσα στους Ντε Μπρούινε, Βερτόγκεν και Εντέν Αζάρ σημειώθηκε μετά από το τέλος της αναμέτρησης με το Μαρόκο, με τον Λουκάκου να ηρεμεί τα πνεύματα.

The team from Belgium poses before the World Cup group F soccer match between Belgium and Canada, at the Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
η εθνική ομάδα του Βελγίου AP

Σε ρήξη βρίσκονται οι σχέσεις μεταξύ των παικτών της εθνικής Βελγίου μετά από τις δηλώσεις του Κέβιν Ντε Μπρούινε πως η ομάδα έχει μεγαλώσει και έχασε την ευκαιρία της το 2018.

Απάντηση σε αυτές τις δηλώσεις έδωσε ο αμυντικός της ομάδας Γιαν Βερτόγκεν με τα πράγματα μετά την ήττα σοκ από το Μαρόκο να ξεφεύγουν ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του βελγικού μέσου RTL Sport μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Μαρόκο υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια με πρωταγωνιστές τρεις παλιοσειρές της ομάδας.

Ο λόγος για τους Κέβιν Ντε Μπρούινε, Γιαν Βερτόγκεν και Εντέν Αζάρ, με το περιστατικό να λήγει με τη συνδρομή του Ρομέλου Λουκάκου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Νεαρή παθαίνει αμοκ βλέποντας τον Νεϊμάρ, κρίμα που ήταν ο fake

Μουντιάλ 2022: Ο Ονανά πάει όντως σπίτι του

Αγγλική ομάδα ήθελε τον Γιάγια Τουρέ, αλλά τελικά πήρε τον αδερφό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK