Βεργέτης: "Συγχαρητήρια στους παίκτες, πάλεψαν σε αντίξοες συνθήκες"

Ο Στάικος Βεργέτης έκανε λόγο για σωστή διαχείριση του αγώνα από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στους παίκτες του Πανιωνίου για την προσπάθεια που έκαναν.

Βεργέτης: "Συγχαρητήρια στους παίκτες, πάλεψαν σε αντίξοες συνθήκες"

"Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για πάλεψαν σε αντίξοες συνθήκες. Παρουσίασαν καλό θέαμα δεδομένων των συνθηκών. Εμείς σκοράραμε νωρίς και αυτό μας έδωσε προβάδισμα. Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις, σκοράραμε και στο δεύτερο ημίχρονο και διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι", είπε αρχικά ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας.

Αναφερόμενος στην πτώση των τελευταίων λεπτών είπε: "Έχουμε κουραστεί πάρα πολύ. Σε σχέση με άλλες ομάδες έχουμε περισσότερα παιχνίδια, υπάρχει εξάντληση και προσπαθούμε με την επιστροφή κάποιων παιδιών, αλλά και με τους νέους να φρεσκάρουμε την ομάδα".

Ερωτηθείς αν ο Αστέρας ξεπερνά την κρίση, ο Στάικος Βεργέτης απάντησε: "Δεν ξέρω αν είναι η αρχή, προσπαθήσαμε, πήραμε κάποια παιδιά για να φρεσκάρουμε το ρόστερ. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος της αγωνιστικής κρίσης. Ο Μάσα είχε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και ο Γιαννιώτας είχε κράμπες".

Για τον Ματίας Ιγκλέσιας, τέλος, είπε: "Ο Ιγκλέσιας έχει έρθει σε καλή κατάσταση και ελπίζω να μην αργήσει η μπλε κάρτα του από την Κίνα για να τεθεί στη διάθεσή μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK