Βέτο Βαλβέρδε για την πώληση της "σημαίας" της Μπάρτσα!

Η Μπαρτσελόνα είχε σκοπό να... σκοτώσει μία από τις σημαίες της ομάδας το καλοκαίρι, όμως με παρέμβαση του Ερνέστο Βαλβέρδε ο παίκτης θα παραμείνει και τη φετινή σεζόν. Στην Ισπανία περιμένουν την αντίδραση του ποδοσφαιριστή και των φίλων της Μπάρτσα.

Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures upon his arrival at the club's office at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 31, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez)
valverde AP

Μία είδηση που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στα εσωτερικά των "Μπλαουγκράνα"... έσκασε τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER, οι κακές σχέσεις του Ζοζέπ Μπαρτομέου με την... σημαία της Μπαρτσελόνα, έφερε τον παίκτη ένα βήμα πριν την έξοδο του από τον σύλλογο μετά από 21 ολόκληρα χρόνια!

Ο λόγος για τον Άντρες Ινιέστα που, σύμφωνα με τον σταθμό πάντα, μπήκε στην transfer list της Μπάρτσα γι΄αυτό το καλοκαίρι! Με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται την ερχόμενη περίοδο, θεώρησαν πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει και να φέρει κάποια χρήματα.

Κάπου εδώ έρχεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε που έθεσε... βέτο για την παραμονή της "σημαίας" της ομάδας, καθώς όπως τόνισε είναι απαραίτητος στην ομάδα που χτίζει.

Βέβαια, μετά την διαρροή που υπήρξε αναμένονται εξελίξεις τόσο από τους φίλους της ομάδας (είναι ιδιαίτερα αγαπητός ο Ινιέστα), όσο και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK