Βίτορ, ο... απαραίτητος

Ο επί 21 ματς βασικός, Μιγκέλ Βίτορ δεν έχει αντικατασταθεί σε κανένα παιχνίδι μετά από επιλογή του Αγγελου Αναστασιάδη και οι μόνες δύο φορές που βγήκε εκτός αγώνα ήταν λόγω αποβολής και τραυματισμού.

Βίτορ, ο... απαραίτητος
INTIME SPORTS

Καμιά πολυτέλεια να πάρει ανάσες ο Μιγκέλ Βίτορ... Ο Πορτογάλος αμυντικός μοιάζει απαραίτητος για τα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ και μέχρι στιγμής ήταν συνεχώς βασικός στα παιχνίδια που έπαιξε (συνολικά βασικός σε 21) βγάζοντας όλη την διάρκεια των αγώνων, με εξαίρεση δύο ματς. Αυτό κόντρα στον Ατρόμητο, στο οποίο δέχτηκε κόκκινη κάρτα και έτσι αποβλήθηκε και αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό καθώς τραυματίστηκε. Δύο φορές, δηλαδή, βγήκε εκτός αγώνα ο Βίτορ αλλά κάτι τέτοιο συνέβη... αναγκαστικά και όχι μετά από επιλογή-απόφαση του Αγγελου Αναστασιάδη.

Στους υπόλοιπους 19 αγώνες ο 25χρονος αμυντικός "έβγαλε" όλο το 90λεπτο και ο Ελληνας τεχνικός δεν επέλεξε να τον αντικαταστήσει, προφανώς γιατί τον θεωρεί πολύ σημαντικό για την οπισθοφυλακή των "ασπρόμαυρων". Βέβαια είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρα πολλές επιλογές για την άμυνά του (έχουν γίνει και κάποιες αλχημείες σε κάποια ματς λόγω προβλημάτων), ωστόσο σε παιχνίδια που ο "Δικέφαλος" είχε βάλει από... νωρίς τις βάσεις σε ό,τι αφορά την υπόθεση νίκη, ο Αναστασιάδης θεωρητικά θα μπορούσε να ξεκουράσει τον Βίτορ βάζοντας άλλον παίκτη στη θέση του. Δεν το έχει κάνει πάντως...

Ο Πορτογάλος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα (χτύπησε στο ματς με τον Λεβαδειακό) ενώ την Παρασκευή (2/1) όντας καταβεβλημένος από ίωση, δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον δεν καταφέρει να βοηθήσει στο ματς με τον Πανιώνιο (να σημειωθεί ότι το Σάββατο θα ανακοινωθεί η αποστολή του "Δικεφάλου"), η απουσία του θα είναι πολύ μεγάλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK