Βλάχος: "Ικανοποιητικός και ο βαθμός"

Η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα ήρθε μετά κόπων και βασάνων (μόλις την 6η αγωνιστική), οπότε λογικό είναι η ψυχολογία στο στρατόπεδο των Κρητικών να είναι ανεβασμένη. Επειδή όμως ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, ο Βαγγέλης Βλάχος συνιστά ψυχραιμία. Οι "μελανόλευκοι" θα παραταχθούν στη μάχη του Παγκρήτιου για τη νίκη, όμως ο βαθμός της ισοπαλίας -απέναντι στους πρωταθλητές- δεν θα δυσαρεστήσει κανέναν.

Βλάχος: "Ικανοποιητικός και ο βαθμός"
Η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα ήρθε μετά κόπων και βασάνων (μόλις την 6η αγωνιστική), οπότε λογικό είναι η ψυχολογία στο στρατόπεδο των Κρητικών να είναι ανεβασμένη. Επειδή όμως ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, ο Βαγγέλης Βλάχος συνιστά ψυχραιμία. Οι "μελανόλευκοι" θα παραταχθούν στη μάχη του Παγκρήτιου για τη νίκη, όμως ο βαθμός της ισοπαλίας -απέναντι στους πρωταθλητές- δεν θα δυσαρεστήσει κανέναν. " Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, όμως σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε. Στόχος μας είναι η νίκη είτε εντός είτε εκτός έδρας. Όμως όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν είναι αποτυχία " σχολίασε ο έμπειρος κόουτς στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης
Με διαφήμιση του ΟΠΑΠ στη φανέλα (μπροστά και πίσω) θα αγωνίζεται εφ εξής ο ΟΦΗ. Η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, οπότε και έγινε η παρουσίαση.
Η αποστολή πάντως του ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός από τους τραυματίες, τιμωρημένος είναι ο βασικόςκεντρικός αμυντικόςΜαριάνο Γκονζάλες. Ο Βλάχος, ωστόσο, δεν πτοείται: " Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πολλά προβλήματα. Στο γεγονός αυτό δεν θα πρέπει να δίνουμε σημασία. Η ομάδα μας έχει πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν την οποιαδήποτε απώλεια ".

Στα των αγωνιστικών, στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου τέθηκε ο Ρόμικ Χατσατριάν, ενώ την Παρασκευή θα γίνει γνωστό αν ο ΚώσταςΣταυρακάκης είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα. Ο έμπειρος μπακ θα έχει συνομιλία με το Βαγγέλη Βλάχο προκειμένου να αποφασιστεί από κοινού η συμμετοχή τουή όχι στην αποστολή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK