Βλάχος: "Κάποιοι δεν ήθελαν να κερδίσουμε"

Βλάχος: "Κάποιοι δεν ήθελαν να κερδίσουμε"
Βαγγέλης Βλάχος: "Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, όχι γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά γιατί κάποιοι δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Εχουμε πει τόσες φορές ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να προχωρήσει μπροστά, όμως υπάρχουν άνθρωποι που πράττουν το αντίθετο. Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στην αποβολή μου είπα κάτι στο διαιτητή σε έντονο ύψος, ίσως με αρκετή δόση ειρωνείας, και αμέσως με απέβαλε".
Μηνάς Πίτσος: "Ήμασταν καλύτεροι και αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα. Για τη διαιτησία δεν θέλω να μιλήσω αν και είδατε τι έγινε. Κοιτάμε τη συνέχεια και έχουμε σκοπό να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο".

Γ ιόζεφ Μπουμπένκο: " Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο. Χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς αν και είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως σημειώσαμε μόνο ένα. Είχαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα και ελάχιστη οργάνωση στο κέντρο, ειδικά στο πρώτο μέρος και μετά το 1-0. Ορισμένοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους και κάποιοι αν δεν καταλάβουν τι ποδόσφαιρο παίζεται στην Ελλάδα δεν θα συνεχίσουν στον Πανιώνιο. Αντιμετωπίζω περισσότερα προβλήματα από όσα αρχικά περίμενα στην ομάδα. Δενπροχώρησα σε τρίτη αλλαγή επειδή έκανα δύο στην αρχή του δευτέρου μέρους και φοβήθηκα μήπως χτυπήσει κάποιος. Μετά το 1-1 δεν είχα στον πάγκο άλλον επιθετικό".

Δημήτρης Αρβανίτης: " Γνωρίζαμε πως το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ καλά και έφτασε πολλές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει".

Δημήτρης Κοντοδήμος: "Θέλαμε πολύ τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK