ΒΟΜΒΑ: 180.000.000 ευρώ και ο Εμπαπέ στη Ρεάλ!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της "Μarca". Το ισπανικό Μέσο μετέδωσε ότι η "Βασίλισσα" τα βρήκε σε όλα με τη Μονακό και παίρνει τον 18χρονο Γάλλο επιθετικό με 180 εκατ. ευρώ, διαλύοντας το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής ever.

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Θα πρόκειται για την πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, εφόσον μπουν οι υπογραφές, κάτι πάντως το οποίο πρόκειται να γίνει άμεσα. Κι αυτό αφού θα κάνει... σκόνη και θρύψαλα το προηγούμενο ρεκόρ. Δηλαδή τα 105 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε το καλοκαίρι του 2016 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αγοράσει τον Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους...Με

Κλεισμένο από τη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζουν τον Κίλιαν Εμπαπέ τα ισπανικά ΜΜΕ. Με την "Βασίλισσα" έτοιμη να πληρώσει στην Μονακό 180.000.000 (160+20) ευρώ για την απόκτηση του υπερ-ταλαντούχου Γάλλου επιθετικού.

Πραγματικά απίστευτα ποσά ρίχνονται στο τραπέζι για την αγορά ποδοσφαιριστών στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, αυτό όμως, που παρουσιάζεται έτοιμη να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Εμπαπέ ξεπερνάει κάθε... φαντασία. Όχι μόνο αναβιώνει αλλά ξεπερνάει κατά πολύ την εποχή των ..."γκαλάκτικος"!

Η "Marca" έγραψε το μεσημέρι της Τρίτης (25/7) ότι η ομάδα του Ζιντάν τα'χει βρει σε όλα με τη Μονακό και θα την πληρώσει 180.000.000 ευρώ για να υπογράψει τον ταλαντούχο Γάλλο ποδοσφαιριστή για τα επόμενα έξι χρόνια.

Υπενθυμίζουμε πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει εξασφαλισμένα 100.000.000 ευρώ από τις πωλήσεις των Ντανίλο και Μοράτα, ενώ παράλληλα θα εισπράξει και άλλα 10.000.000 ευρώ από τον δανεισμό του Χάμες την Μπάγερν Μονάχου.

Ιστορικά, πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφή καθώς ο Γάλλος θα αγοραστεί από τη Ρεάλ, σύμφωνα με τη "Marca", σχεδόν με τα διπλάσια χρήματα που είχε δαπανήσει η "Βασίλισσα" για τον Κριστιάνο Ρονάλντο (σ.σ. 94.000.000 ευρώ).

Στη συνέχεια βέβαια η Ρεάλ έσπασε άλλο ένα ρεκόρ με την αγορά του Μπέιλ έναντι 100.000.000 ευρώ και πλέον σπάει το τρίτο δικό της ρεκόρ στις μεταγραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK