Βόμβα από Ιταλία! Ο Κόντε ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή

Την τεχνική ηγεσία της Γιουβεντους θα αναλάβει την ερχόμενη σεζόν ο Αντόνιο Κόντε σύμφωνα με ιταλικό ραδιοφωνικό μέσο.

Tottenham's head coach Antonio Conte attends the Champions League, round of 16, first leg soccer match between AC Milan and Tottenham Hotspur at the San Siro stadium in Milan , Italy, Tuesday, Feb. 14, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε AP

Μία είδηση βόμβα έφερε στο προσκήνιο ο ιταλικός ραδιοφωνικός σταθμός Ilario RadioRadio καθώς συνδέει το μέλλον του Αντόνιο Κόντε με την Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέσο αναφέρει πως η "Μεγάλη Κυρία" έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κόντε προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας από την ερχόμενη σεζόν, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και τη φετινή χρονιά η ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού όντας στη δεύτερη θέση της Serie A.

Θυμίζουμε πως ο Κόντε πρόσφατα απέρριψε την πρόταση της Νάπολι καθώς δεν τον καλύφθηκε από οικονομικής πλευράς ενώ διαφωνούσε και με πολλές από τις μεταγραφικές επιλογές της ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει περάσει από τον πάγκο της ομάδας και την τριετία 2011-2014 πανηγυρίζοντας ισάριθμα πρωταθλήματα Ιταλίας αλλά και δύο Σούπερ Καπ, ενώ βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τον Μάρτη του 2023 όταν και αποχώρησε από την Τότεναμ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λεβερκούζεν τους πήρε με μόλις 11 εκατ. και ήδη έχουν συμμετοχή σε 27 γκολ

Κάποτε μεγαλουργούσε στη Γιουνάιτεντ και τώρα βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας στη Σεβίλλη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πέτυχε λίρα εκατό με το νέο αστέρι των ακαδημιών

News 24/7

24MEDIA NETWORK