Κάποτε μεγαλουργούσε στη Γιουνάιτεντ και τώρα βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας στη Σεβίλλη

Μεταξύ πάγκου και κερκίδας βρίσκεται στη Σεβίλλη ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος έχει καταγράψει μόλις 69 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάποτε μεγαλουργούσε στη Γιουνάιτεντ και τώρα βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας στη Σεβίλλη
Ο Εκνάν Γιανουζάι πανηγυρίζει με τον Γουέιν Ρούνεϊ AP

Στη Σεβίλλη βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2022 ο Αντνάν Γιανουζάι, με την καριέρα του να μην εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο παρά τις υψηλές προσδοκίες.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας της Ανδαλουσίας, κάτι που δείχνουν και τα μόλις 69 λεπτά συμμετοχής που έχει καταγράψει σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Γιανουζάι προέρχεται από τις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ και αποτελούσε για χρόνια το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, κάτι που βέβαια στη συνέχεια άλλαξε, με αποτέλεσμα οι "Κόκκινοι Διάβολοι" να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού στις Ντόρτμουντ και Σάντερλαντ και εν συνεχεία να τον πουλήσουν αντί του ποσού των 8.500.000 ευρώ στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στην ισπανική ομάδα κατάφερε να βρει και πάλι τον εαυτό του καταγράφοντας μέσα σε μία 5ετια 168 συμμετοχές με 23 γκολ και 21 ασίστ, πριν αποχωρήσει ως ελεύθερος με προορισμό την Σεβίλλη.

Ο 28χρονος άσος έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Σεβίλλη μέχρι το καλοκαίρι του 2026 αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με την περίπτωσή του προκειμένου να μπορέσει να βρει μία ομάδα η οποία θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην παίκτης της Σίτι "πετάει" φωτιές με την Άστον Βίλα και ο Έμερι έσβησε άμεσα τα όνειρα του Αρτέτα

Η Ρεάλ αφήνει στην άκρη τον Ικάρντι γιατί έχει άλλον στόχο

Η Μπάγερν ανοίγει τον φάκελο των ανανέωσεων: Κλείδωσε το πρώτο deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK