Βόμβα! Κοντά στην Ρεάλ ο Μπέλιγχαμ

Ένα βήμα πριν από την οριστική συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την MARCA.

Dortmund's Jude Bellingham is in action during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1.FC Cologne in Dortmund, Germany, Saturday, March 18, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ AP

Κόντα σε μία μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την MARCA.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, οι Μαδριλένοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Άγγλος μέσος, που αποτελούσε διακαή πόθο τόσο του Κλοπ όσο και του Γκουαρντιόλα, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2029, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι οκονομικές του απολαβές.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild που επικαλείται η MARCA, η Ρεάλ αναμένεται να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 120.000.000 ευρώ παρά το γεγονός πως οι αρχικές απαιτήσεις των Βεστφαλών κυμαίνονταν στα 140.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με tweet του γνωστού μεταγραφολόγου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει προγραμματιστεί συνάντηση της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ τις επόμενες μέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες πάνε για την πιο ακριβή αγορά της θητείας τους

Ο Πεπ κλήθηκε να συγκρίνει Μέσι και Χάλαντ αλλά έδωσε μοναδική απάντηση

Παρί: Ο Κελαϊφί μετα το "χουνέρι" του Μέσι πάει για βόμβα με παίκτη του Πεπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK