Ο Πεπ κλήθηκε να συγκρίνει Μέσι και Χάλαντ αλλά έδωσε μοναδική απάντηση

Τον Λιονέλ Μέσι αποθέωσε για άλλη μία φορά ο Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας πως εύχεται να φτάσει κοντά στο επίπεδό του ο Έρλινγκ Χάλαντ, ενώ θεωρεί πως έχουν παρόμοια νοοτροπία.

Manchester City's head coach Pep Guardiola smiles before the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Τον πλανήτη έχει τρελάνει με τις εμφανίσεις του ο Έρλινγκ Χάλαντ, με πιο πρόσφατο κατόρθωμα του την ισοφάριση του ρεκόρ γκολ των Άντι Κόουλ και Άλαν Σίρερ.

Ο Πεπ Γκουαρντίολα τρίβει τα χέρια του με την ποιότητα του Νορβηγού και δεν σταματάει να τον αποθεώνει σε κάθε του τοποθέτηση, αλλά αυτή τη φορά κλήθηκε να απαντήσει, μεταξύ άλλων, σε ένα δίλημμα, στο οποίο κατά τον Πεπ ο Χάλαντ δεν θα μπορούσε να βγει νικητής.

Συγκεκριμένα, ο Πεπ ρωτήθηκε για το αν ο Χάλαντ είναι στο ίδιο επίπεδο ή ακόμα και καλύτερος από τον Λιονέλ Μέσι, με τον Ισπανό φυσικά να μην κρύβει την λατρεία του για τον Αργεντίνο μάγο.

"... Δεν μπορεί κανένας ποδοσφαιριστής να συγκριθεί με τον Μέσι. Ο Λίο είναι ο πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής που έχω δει ποτέ μου. Σε όραμα. στις πάσες, στην ανταγωνιστικότητα, εύχομαι ο Χάλαντ να φτάσει κοντά στον Λίο. Αυτό θα είναι υπέροχο για εμάς..."

Δείτε τις δηλώσεις του Πεπ

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο μεγάλος αρχηγός πέταξε σπόντα για Μπέλι και παίκτες

Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί για την Άστον Βίλα ισχυρός άνδρας της ομάδας

Τσάμπι Αλόνσο: Είναι πρώτος στόχος κορυφαίας ομάδας της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK