Βόμβα με Νέρι Καστίγιο ο Ερμής Ζωνιανών

Μεταγραφή… πρωταθλητισμού είναι πολύ κοντά να κλείσει η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νέρι Καστίγιο! Συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε Ερμή Ζωνιανών και Νέρι Καστίγιο ο… Αουγούστο Φαμπίνιο!

Βόμβα με Νέρι Καστίγιο ο Ερμής Ζωνιανών

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Grandsport.gr από την Κρήτη, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις κάτι που επιβεβαιώνουν και επίσημα στελέχη του Ερμή Ζωνιανών, δίχως να "διαρρέουν" περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Ο Νέρι Καστίγιο απασχολεί εντόνως τη διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών η οποία "ψάχνει" στο φινάλε της μεταγραφικές περιόδου να κάνει το… μπαμ. Το "συμπεθεριό" κάνει ο Φαμπίνιο που μέχρι το καλοκαίρι έπαιζε στον ΟΦΗ (στην Ελλάδα ήρθε το 2006 για τον Ιωνικό) και ανήκει στο δυναμικό του Ερμή.

Η ιστορία του Νέρι Καστίγιο, είναι… γνωστή, έχει αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Σίτι, Ολυμπιακό Πειραιώς, Άρη Θεσσαλονίκης, ΦΚ Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ, Σικάγο Φάιαρ ΣΚ, ΚΦ Πατσούκα, Κλουμπ Λεόν, Ράγιο Βαγιεκάνο ενώ η ΦΚ Σαχτάρ Ντονέτσκ δαπάνησε 15 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή από τους Πειραιώτες!

Διαψεύσεις

Τόσο ο πρόεδρος του Ερμή όσο και ο Φαμπίνιο διέψευσαν τις επαφές με δηλώσεις τους στο Sport24.gr.

24MEDIA NETWORK