Βόμβα μεγατόνων! Η Τότεναμ κυνηγά τον δανεισμό μεγάλου αστεριού της Μπαρτσελόνα

Σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Ανσού Φάτι βρίσκεται η Τότεναμ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Celtic's head coach Ange Postecoglou looks on before the start of a Champions League group F soccer match between Shakhtar Donetsk and Celtic at Wojska Polskiego stadium, in Warsaw, Poland, Wednesday Sept. 14, 2022. (AP Photo/Michal Dyjuk)
Ο Άγγελος Ποστέκογλου WEDNESDAY SEPT. 14, 2022. (AP PHOTO/MICHAL DYJUK)

Την βόμβα με τον δανεισμό του Ανσού Φάτι από την Μπαρτσελόνα θέλει να ολοκληρώσει η Τότεναμ στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Οι μπλαουγκράνα είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή υπό τον όρο ότι η Τότεναμ θα καλύψει το 100% του μισθού του, κάτι που προς το παρόν δεν φέρεται διατεθειμένη να κάνει.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα παλεύει να ρυθμίσει τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με το FFP και να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους Φέλιξ και Κανσέλο, οπότε ένας δανεισμός του Φάτι θα διευκόλυνε και τις δύο υποθέσεις.

Για τον Φάτι έντονο ενδιαφέρον είχε εκφράσει στην αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και η Γουλβς, με τις ευλογίες του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι κινήθηκε και για τον πιο ακριβή μεταγραφή της Ρεάλ αλλά "έφαγε" πόρτα

Η Μίλαν κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον αντι - Ίμπρα και πιέζει για το "ναι", σύμμαχος ο παίκτης

Παρί, μεταγραφές: Αδιέξοδο με Βεράτι, μόνο αυτή η ομάδα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των Γάλλων

News 24/7

24MEDIA NETWORK