"Βόμβα" σε ισπανικό πρωτοσέλιδο για το μέλλον του Νεϊμάρ

"Πνίγεται" φορώντας τη φανέλα της Παρί ο Νεϊμάρ και οι φήμες όσον αφορά το μέλλον του δίνουν και παίρνουν σε καθημερινή βάση. Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η "AS" στέλνει τον Βραζιλιάνο σε άλλη ομάδα πριν το Μουντιάλ (PHOTO).

Brazil's Neymar reacts during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Ecuador in Porto Alegre, Brazil, Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Andre Penner)
Νεϊμάρ AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε, πήρε τις βαλίτσες και έφυγε για τη Βραζιλία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της αποθεραπείας του. Στόχος του αρχηγού της "Σελεσάο" είναι να βρίσκεται στο 100% ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Από εκεί και πέρα βέβαια κυρίαρχο θέμα στον ποδοσφαιρικό κόσμο αποτελεί το μέλλον του σταρ στην Παρί.

Οι φήμες που τον θέλουν να... πνίγεται στο Παρίσι πληθαίνουν και σε καθημερινή βάση κυκλοφορούν σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μέσα στην εβδομάδα διαβάσαμε ότι τα ανώτερα κλιμάκια της PSG θα μετέβαιναν στη Βραζιλία για να μιλήσουν στον "Νέι" σε μία προσπάθεια να του αλλάξουν άποψη και να τον κρατήσουν στην ομάδα. Στη συνέχεια διαβάσαμε ότι ο παίκτης... παρακαλάει να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα.

Σήμερα, πάντως, το πρωτοσέλιδο της "AS"... τερματίζει τη φάση, αναφέροντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης τελειώνει τη μεταγραφή του Νεϊμάρ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, σπρώχνοντας τρομερά χρήματα!

"Βόμβα" σε ισπανικό πρωτοσέλιδο για το μέλλον του Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK