Βόμβα! Τέλος ο Μουρίνιο από την Ρόμα

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζοσέ Μουρίνιο ανακοίνωσε η Ρόμα. Άμεσα θα γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του.

 Βόμβα! Τέλος ο Μουρίνιο από την Ρόμα
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα AP

Βόμβα μεγατόνων στην Ιταλία. Η Ρόμα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζοσέ Μουρίνιο λίγους μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Η ιταλική ομάδα στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως μαζί με τον Πορτογάλο θα αποχωρήσουν από την ομάδα και οι συνεργατές του ενώ άμεσα αναμένεται να γίνει γνωστός και ο αντικαταστάτης του.

"...Η Ρόμα ανακοινώνει ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο και οι τεχνικοί του συνεργάτες θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο με άμεση ισχύ. Περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τις νέες τεχνικές οδηγίες της πρώτης ομάδας θα κοινοποιηθούν σύντομα..." ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ρόμα.

Θυμίζουμε πως ο Μουρίνιο ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας τον Ιούλιο του 2021 και έκατσε στον πάγκο για 138 παιχνίδια με σπουδαιότερη στιγμή της θητείας του να είναι η κατάκτηση του Conference League την σεζόν 2021/22.

Πλέον, ο Special One βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά με παλαιότερα δημοσιεύματα να τον συνδέουν με τους Σαουδάραβες, με τον ίδιο μάλιστα να αποκαλύπτει πως είχε στα χέρια του προτάσεις από τις Αλ Χιλάλ και Αλ Ιτιχάντ.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκίνησε για αντι-Λέβα, κατέληξε στη Μπολόνια και πλέον τον θέλει ο Τεν Χαχ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η ειδική ρήτρα μαμούθ που πρέπει να καταβάλει για να φέρει πίσω τον νέο Φελαϊνί

Η Μπάρτσα έθεσε βέτο για Αραούχο αλλά πλέον, πλην της Μπάγερν, τον πολιορκεί κι άλλη ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK