"Βόμβα" της Μπάγερν με μεταγραφή από τη Ρεάλ!

Τον ήθελαν αρκετές ομάδες σε όλη την Ευρώπη όμως τελικά η Μπάγερν έκανε το "κόλπο γκρόσο" αποκτώντας από την Ρεάλ Μαδρίτης τον Χάμες Ροντρίγκες. Διαβάστε λεπτομέρειες για το deal.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, celebrates with teammate James Rodriguez after scoring their side's second goal against Sevilla during the La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, celebrates with teammate James Rodriguez after scoring their side's second goal against Sevilla during the La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Την Κυριακή η αγγλική "Sun" είχε αποκαλύψει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε προτείνει στην Τσέλσι να της παραχωρήσει "πακέτο" τους Χάμες Ροντρίγκες και Άλβαρο Μοράτα έναντι του ποσού των 133.000.000 λιρών όμως το συγκεκριμένο deal δεν θα πραγματοποιηθεί.

Και αυτό γιατί βρέθηκε ευρωπαϊκός κολοσσός που... πρόλαβε τους Λονδρέζους και καπάρωσε τον έναν από τους δύο παίκτες που είχε βάλει εδώ και καιρό στο... σφυρί η Ρεάλ.

Αυτή είναι η Μπάγερν Μονάχου, που ανακοίνωσε -αιφνιδιάζοντας άπαντες- το μεσημέρι της Τρίτης τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να πηγαίνει με διετή δανεισμό στους πρωταθλητές Γερμανίας της τελευταίας 5ετίας και την ομάδα του Αντσελότι να διατηρεί οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2019!

Real Madrid's James Rodriguez celebrates after scoring the opening goal against Leganes during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's James Rodriguez celebrates after scoring the opening goal against Leganes during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τον έχουμε μαζί μας. Ήταν η μεγάλη επιθυμία του προπονητή μας, που δούλεψε μαζί του στην Ρεάλ. Ο Χάμες είναι ένας ευέλικτος παίκτης, Βάζει αρκετά γκολ και μάλιστα μέσα από στημένες φάσεις. Θα βοηθήσει σίγουρα την ποιότητα της ομάδας μας", δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, η Μπάγερν θα του προσφέρει 5.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας ενώ η οψιόν αγοράς του μπήκε στα 35.200.000 ευρώ (αυτό ισχυρίζεται η πλειονότητα των ΜΜΕ την ώρα που η Marca κάνει λόγο για... 60 εκ.ευρώ!), ποσό χαμηλό αν αναλογιστεί κανείς πως η Ρεάλ είχε δαπανήσει 75.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2014 (αμέσως μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας) για να τον πάρει από την Μονακό.

Ουσιαστικά, με την κίνηση αυτή η Μπάγερν καλύπτει... προκαταβολικά το κενό που αναμενόταν να δημιουργηθεί στα άκρα της επίθεσης, με την Γιουβέντους να βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Ντόουγκλας Κόστα (αντιπροσωπεία των Τορινέζων βρίσκεται στο Μόναχο για να ολοκληρώσει το deal για τον Βραζιλιάνο winger).

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK