Βραβείο - γροθιά στον ρατσισμό για Χιούτον!

Ο προπονητής της Μπράιτον, Κρις Χιούτον αναδείχθηκε προπονητής του μήνα, απόρροια των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της ομάδας του, "σβήνοντας" ταυτόχρονα ένα αρνητικό ρεκόρ που δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, αλλά το... χρώμα του (PHOTO).

Βραβείο - γροθιά στον ρατσισμό για Χιούτον!
AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η Μπράιτον αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, αφού βρίσκεται στην 10η θέση με 34 βαθμούς, αφήνοντας από κάτω της ομάδες όπως η Έβερτον και η Γουέστ Χαμ.

"Αρχιτέκτονας" της επιτυχημένης πορείας που ακολουθούν οι νεοφώτιστοι, είναι ο Άγγλος προπονητής Κρις Χιούτον, ο οποίος βραβεύτηκε μάλιστα ως ο καλύτερος προπονητής για τον μήνα Φεβρουάριο. Και όχι άδικα.

Οι "γλάροι" κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Αγγλικού κυπέλλου αποκλείοντας την Κόβεντρι Σίτι ενώ είναι αήττητοι για επτά συνεχόμενους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Βέβαια, μαζί με το βραβείο του καλύτερου προπονητή, ο Χιούτον κατάφερε κάτι που δεν είχε κάνει κανείς μέχρι σήμερα στο αγγλικό πρωτάθλημα σπάζοντας ένα αρνητικό ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος έγχρωμος προπονητής που παραλαμβάνει αυτό το βραβείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK