Βραζιλιάνος χαφ που έχει τρελάνει την Αγγλία ονειρεύεται Premier League και σνομπάρει τη Ρεάλ στο μεγάλο δίλημμα

Να αγωνιστεί για την Μπαρτσελόνα παρά για τη Ρεάλ Μαδρίτης προτιμά ο χαφ της Φλουμινένσε, Αντρέ, ο οποίος αποτελεί κορυφαίο μεταγραφικό στόχο αρκετών αγγλικών ομάδων.

Βραζιλιάνος χαφ που έχει τρελάνει την Αγγλία ονειρεύεται Premier League και σνομπάρει τη Ρεάλ στο μεγάλο δίλημμα
Ο Αντρέ με τη φανέλα της Φλουμινένσε AP

Βασικός και αναντικατάστατος στη Φλουμινένσε είναι τη φετινή σεζόν ο Αντρέ με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαρατήρητες από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, που στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αναμένεται να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το μέλλον λέγοντας πως είναι όνειρό του να αγωνιστεί στην Αγγλία αλλά βασικός του στόχος είναι να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την Φλουμινένσε.

Παράλληλα, ο Αντρέ απάντησε και στο δίλημμα Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθαρίζοντας πως σέβεται και τις δύο αλλά αν του δινόταν η ευκαιρία να διαλέξει θα πήγαινε στους μπλαουγκράνα.

"...Βλέπω Premier League και είναι ένα από τα όνειρά μου να αγωνιστώ εκεί μία μέρα. Αυτή τη στιγμή εστιάζω στο να ολοκληρώσω τη σεζόν με τη Φλουμινένσε και βασικό μου όνειρο είναι να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ είναι δύο πολύ μεγάλοι σύλλογοι αλλά αν μου δινόταν η ευκαιρία να διαλέξω θα επέλεγα να πάω στην Μπάρτσα..."

Θυμίζουμε πως ο Αντρέ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Φλουμινένσε μέχρι το 2026, με την βραζιλιάνικη ομάδα να τον κοστολογεί περίπου στα 30.000.000 ευρώ

Η Φούλαμ είναι η ομάδα που έχει εκδηλώσει πιο ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά στη λίστα τους έχουν τον ποδοσφαιριστή τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Άρσεναλ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Επιτέλους ο Μουρίνιο αποκάλυψε γιατί "έδιωξε" τον Ντε Μπρόινε

Ο Λαπόρτα ανακοίνωσε τις προϋποθέσεις για μεταγραφή τον Γενάρη, αποκάλυψε τη θέση και θυμήθηκε τον Ντάβιντς

Πριν έξι μήνες άφησε την Championship για τα μεγάλα σαλόνια και πλέον πωλείται με 100 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK