Βρέθηκε ο άνθρωπος που θα λύσει τα... ψυχολογικά του Πογκμπά με την Μάντσεστερ!

Οι ψυχρές σχέσεις Πογκμπά - Μουρίνιο είναι γνωστές σ' όλο τον κόσμο πλέον, ωστόσο έχει βρεθεί άνθρωπος, προπονητής στην ιδιότητα που θα τα βάλει κάτω με τον νεαρό σταρ για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ.

Manchester United's Paul Pogba reacts in frustration during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Tuesday, Nov. 28, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United's Paul Pogba reacts in frustration during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Tuesday, Nov. 28, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας θα αναλάβει να ηρεμήσει τον Πολ Πογκμπά απ' τα όσα του συμβαίνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλος ο κόσμος γνωρίζει μέσω δημοσιευμάτων ότι το πανάκριβο "αστέρι" τα έχει... σπάσει με τον Μουρίνιο και "ψάχνεται" να φύγει το καλοκαίρι...

Επειδή, όμως, υπάρχει κι ένα Μουντιάλ σε μερικούς μήνες ο Ντεσάμπ το πιάνει από τώρα το θέμα για να έχει σε καλή κατάσταση τον Πογκμπά στα γήπεδα της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός αποκάλυψε ότι έχει ήδη κάνει συζήτηση με τον πρώην παίκτη της Γιουβέντους για τα όσα του συμβαίνουν στην ομάδα του και τον συμβούλεψε να τ' αφήσει όλα... σπίτι και να ηρεμήσει στα ματς με την εθνική του.

Επίσης, τόνισε ότι καθ' όλη τη διάρκεια που θα είναι μαζί θα προσπαθήσει να έρθει κοντά του, βοηθώντας τον κι άλλο να ξεπεράσει τα θέματά του σε συλλογικό επίπεδο. Θα τα καταφέρει; Το Μουντιάλ και η μεταγραφική περίοδος θα δείξουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK