Wonderkid απέρριψε την Μπάρτσα για την Σάλτσμπουργκ γιατί ονειρεύεται να παίξει στην Ρεάλ

Τον Όσκαρ Γκλουκ επιχείρησε να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα λίγο πριν από το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου με τον ποδοσφαιριστή τελικά να καταλήγει στη Σάλτσμπουργκ. Όνειρό του να αγωνιστεί για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gestures during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and FC Barcelona at the Reale Arena stadium in San Sebastian, Spain, Thursday, April 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Μία αθόρυβη κίνηση έκανε η Σάλτσμπουργκ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου μέσου Όσκαρ Γκλουκ αντί 7.000.000 ευρώ.

Ο Γκλουκ είναι παιδί των ακαδημιών της Μακάμπι Τελ Αβιβ και για την απόκτηση του είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον και η Μπαρτσελόνα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

"...Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή μου αλλά δεν πήγα εκεί. Η Σάλτσμπουργκ ήταν η καλύτερη επίλογή για μένα. Η κορυφαία στιγμή θα είναι να φτάσω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι το μεγαλύτερό μου όνειρο...."

Ο 18χρονος Αυστριακός ποδοσφαιριστής τη φετινή χρονιά έχει καταγράψει 28 εμφανίσεις έχοντας 6 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Σάλτσμπουργκ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανατριχιάζει διασώστης στην κάμερα του NEWS24/7: "Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών"

Τέμπη: Συγκλονιστικές εικόνες από drone στον τόπο της τραγωδίας

Τραγωδία στα Τέμπη: VIDEO του NEWS 24/7 από τη διάσωση ενός ανθρώπου από τα μπροστινά βαγόνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK