Xαλκηδόνα: Μετανάστευση λόγω χιονιά

Xαλκηδόνα: Μετανάστευση λόγω χιονιά
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χαλκηδόνα με τις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου ανάγκασαν την ομάδα-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος να προπονηθεί στο γήπεδο του ΡΟΥΦ. Ο χιονιάς άφησε έντονα τα σημάδια του στα γήπεδα που προπονείται συνήθως η ομάδα του Γιώργου Παράσχου με αποτέλεσμα η μετανάστευση να είναι αναπόφευκτη. Οι ζημιές πάντως στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου άρχισαν να αποκαθίστανται την Τρίτη το πρωϊ γεγονός που θα επισπεύσει την επιστροφή της ομάδας στον φυσικό προπονητικό χώρο της.

Από εκεί και περα στην προπόνηση της Τρίτης δεν πήραν μέρος οι τέσσερις διεθνείς της Χαλκηδόνας (Ανδριόλας, Μανουσάκης, Ντρένοβα και Αλ Τζάχερ) ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Γελαδάρης και Ντάγκας που έθεσαν υποψηφιότητα για την εντεκάδα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Στο ματς κόντρα στην Ενωση ο Παράσχος προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με ένα επιθετικό (Ζαχαρόπουλος) και ενισχυμένο κέντρο. Η απουσία των τιμωρημένων Μανουσάκη και Αντερσον αλλά και η πολυήμερη παραμονή του Αλ Τζάχερ στην πατρίδα του προβληματίζουν τον Ελληνα τεχνικό που ψάχνει να βρει λύσεις εκ των έσω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK