Ξεχνιέται ο Βαλβέρδε; Όχι από τον Ιμπαγάσα!

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα βρίσκεται στην Κύπρο στο πλαίσιο δοκιμαστικών που κάνει ο Ολυμπιακός και πέρα από συμβουλές σε μικρά παιδιά μίλησε ακόμα και για τον πρώην "ερυθρόλευκο" Ερνέστο Βαλβέρδε.

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Είναι μία νέα εμπειρία για μένα, όχι για τον Ολυμπιακό που το έχει καθιερώσει. Κάναμε δοκιμαστικά στη Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα, τώρα είμαστε στην Κύπρο και βλέπουμε τους νέους που μπορεί να είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Ελπίζουμε να βγει κάτι καλό που μετά από χρόνια θα θριαμβεύσει στην ομάδα", είπε αρχικά στην κυπριακή ιστοσελίδα "Balla" ο Αριέλ Ιμπαγάσα, και πρόσθεσε:

"Κι εγώ όταν ξεκίνησα, κάπως έτσι ξεκινούσα. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Σίγουρα υπάρχουν καλοί παίκτες. Πρέπει να πάμε σιγά-σιγά, γιατί είναι νεαροί. Θα πρέπει να διαβάζουν επίσης, γιατί είναι πολύ σημαντικό το σχολείο, να είναι κοντά στις οικογένειές του και με τα χρόνια θα μπορούμε να δούμε αν μπορεί να εξελιχθεί κάποιο από αυτά τα παιδιά".

Ο ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΜΙΛΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για το ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού μέσα από αυτά τα δοκιμαστικά: "Έχουμε διάφορες σχολές και προσπαθούμε να παρακολουθούμε όλα τα παιδιά, να βγάζουμε το καλύτερό του, κάνουμε 8-9 σκάουτινγκ για καθένα και κρατάμε σημειώσεις, ώστε να δούμε την επόμενη μέρα αν έγινε καλή δουλειά και αν υπάρχει κάποιος παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό".

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε: "Χαίρομαι πολύ, γιατί αυτή η μεταγραφή δείχνει ότι όλα του πάνε καλά. Εγώ τον είχα προπονητή και στη Βιγιαρεάλ και στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Είναι ένας προπονητής που όλοι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά στην Μπαρσελόνα, όλος ο κόσμος στον Ολυμπιακό θέλει το καλύτερο για τον Ερνέστο. Γιατί είναι μεγάλος προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Όλο το τιμ του το αξίζει, περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει η σεζόν".

Για το αν σκέφτεται ο ίδιος να γίνει προπονητής: "Σιγά-σιγά. Τώρα είμαι στις ακαδημίες. Πρέπει να πάρω το δίπλωμα προπονητή, να μάθω. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα έρθει αύριο, πάντως είναι ένας στόχος που έχω στο μυαλό μου να γίνω προπονητής".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK