Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ

Χόρεψαν στο ρυθμούς του κομματιού που έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο της εξέδρας και της ομάδας.

Liverpool's Kostas Tsimikas celebrates with the trophy after winning the English League Cup final soccer match between Chelsea and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
(AP Photo/Alastair Grant) AP

Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν υπό τους ήχους του ποπ κομματιού "One kiss" των Calvin Harris και Dua Lipa μετά τη νίκη επί της Τσέλσι στον τελικό του Carabao Cup με 1-0.

Ο Βαν Ντάικ σκόραρε με κεφαλιά στις καθυστερήσεις της παράτασης και εξασφάλισε τη νίκη επί της Τσέλσι μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι που ήταν πλούσιο σε ευκαιρίες αλλά χωρίς γκολ. Ο Ολλανδός ήταν εκ των πρωταγωνιστών τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός, με τα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα να παίρνουν φωτιά με τους πανηγυρισμούς. Το στιγμιότυπο μοιράστηκε ο σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο

Το τραγούδι έχει εξελιχθεί σε ύμνο των "Reds" και μάλιστα ο καλλιτέχνης Harris κλήθηκε μάλιστα να παίξει DJ set στην περιφορά των τροπαίων της Λίβερπουλ μετά την κατάκτηση των κυπέλλων FA και Carabao το 2022, επίσης εναντίον της Τσέλσι. Το τραγούδι έγινε διάσημο μεταξύ των οπαδών του συλλόγου του όταν η Dua Lipa ερμήνευσε την επιτυχία στον τελικό του Champions League μεταξύ αυτών και της Ρεάλ Μαδρίτης το 2018.

Οι "κόκκινοι," όσο και γιορτινό να είναι το κλίμα, οφείλουν σύντομα να επιστρέψουν στις αισθήσεις τους, καθώς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τη Σαουθάμπτον την Τετάρτη στον πέμπτο γύρο του FA Cup.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λουίς Ενρίκε με ατάκα έπος αποχαιρέτησε τον Εμπαπέ από την Παρί πριν από την Παρί

Η Ρεάλ δεν θα χρειαστεί να πουλήσει κανέναν για τον Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK