Ξεκαθαρίσματος συνέχεια στο ρόστερ

Η αρχή έγινε με τον Τσουμάγκα, στη συνέχεια προστέθηκαν οι Πόποβιτς, Μούργκα, Δημγκιόκας και έπεται συνέχεια στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ της ΑΕΚ, η οποία ψάχνει 27 ετοιμοπόλεμες επιλογές για τη φαρέτρα της.

Ξεκαθαρίσματος συνέχεια στο ρόστερ
INTIME SPORTS

Με τους Τάσο Τσουμάγκα και Ζντράβκο Πόποβιτς έγινε η αρχή, δεδομένου του γεγονότος ότι οι Δημγκιόκας και Μούργκα που επίσης αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΚ ήταν σαν να μην υπήρχαν. Πλέον αναμένεται η συνέχεια για την «Ένωση» η οποία –όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της- επιθυμεί να μειώσει το ρόστερ της και να εργαστεί με 27 ποδοσφαιριστές.

Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι αρκετά προσεκτική στις επιλογές της, καθώς ο επαγγελματικός χαρακτήρας της Β’ Εθνικής δεν θα έχει καμία σχέση με την πρόσφατη εμπειρία της στην ερασιτεχνική κατηγορία και οι 27 που θα στελεχώσουν το ρόστερ θα πρέπει να είναι όλοι …μπαρουτοκαπνισμένοι προκειμένου να είναι σε θέση ο Δέλλας να κάνει το απαραίτητο ροτέισον.

Έτσι, στην ΑΕΚ θα προχωρήσουν στις αποφάσεις για παραμονή και αποχώρηση με κριτήριο την ικανότητα των ποδοσφαιριστών να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Σκέψεις για δανεισμούς αλλά και αποδεσμεύσεις ποιοτικών παικτών που στα Σπάτα θεωρούν ότι μπορούν να βοηθήσουν σε βάθος χρόνου υπάρχουν, ωστόσο στην ΑΕΚ τηρούν σιγή ιχθύος καθώς δεν μιλούν για το συγκεκριμένο θέμα ούτε ονομαστικα, αλλά ούτε …ποσοτικά.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι …ντέρμπι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Γροντή για τον οποίο υπάρχει σκέψη να δοθεί δανεικός, αν και υπάρχουν ορισμένες ενστάσεις λόγω της ποιότητας του ποδοσφαιριστή που συντηρούν σοβαρό ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα. Σε δυσκολότερη θέση από αυτή του Γροντή είναι ο Νίκος Αργυρίου, ο οποίος έχει παραμείνει στάσιμος. Βέβαια, οι ελάχιστες επιλογές της ΑΕΚ στο δεξί άκρο της άμυνας (Μπακάκης, Αργυρίου και Γεωργέας) καθιστούν δεδομένη την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που ο Αργυρίου αποχωρήσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ