Ξεμένει από παίκτες

Εξι ποδοσφαιριστές ενδεκάδας θα στερηθεί ο Παναιτωλικός την Κυριακή, σε ένα άκρως κομβικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα. Παράλληλα,ο Μπάμπης Τεννές προτίμησε να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας στους ποδοσφαιριστές του.

Ξεμένει από παίκτες

Ο προπονητής του Παναιτωλικού μπήκε με χαμόγελο στα αποδυτήρια στην προπόνηση της Παρασκευής και αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι είναι κρίμα να πάει χαμένη η προσπάθεια η οποία γίνεται από ποδοσφαιριστές και τεχνικό team.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι σκληρή και οι απουσίες πολλές. Ο Θεοδωρίδης (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα), ο Εντζενγκέλε και ο Κουτρομάνος εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός πλάνων από τους τραυματισμούς τους. Ο Χαριστέας υπέστη θλάση και θα λείψει από δέκα έως δεκαπέντε μέρες και ο Φερνάντες που αποβλήθηκε δεν υπολογίζεται.

Άσχημα τα νέα και για τον Ρότσα που έκανε εκπληκτικό ματς κόντρα στον Ο.Φ.Η. Ο Βραζιλιάνος υποφέρει από διάταση δικεφάλου σε δύο σημεία και η λογική λέει πως δεν θα παίξει. Όμως πρέπει να ληφθεί υπόψιν πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή με αντοχές σε παρόμοιες ενοχλήσεις και ίσως αυτό να ανάψει «πράσινο φως» ώστε να αγωνιστεί την Κυριακή, με το ανάλογο ρίσκο.

Μπορεί να επιστρέφουν Μπουμάλ και Κούσας, αλλά προερχόμενοι από τραυματισμούς (θλάσεις και αυτοί) πιθανόν να μην παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι και με τον κίνδυνο υποτροπής. Ακόμα και η κατάρτιση 18αδας θα είναι πρόβλημα για τον Τεννέ και θα του λείπουν οι επιθετικές λύσεις από τον πάγκο.

Στα μεταγραφικά συνεχίζεται το κυνήγι επιθετικού, χωρίς άμεσα αποτελέσματα και την ελπίδα πως θα υπάρξει θετική εξέλιξη ως το τέλος της εβδομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK