Ξέμπλεξε ο Παναιτωλικός, σε μπελάδες ο Λεβαδειακός

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο για την 23η αγωνιστική και πλέον μπορεί να πορεύεται ήσυχος στη συνέχεια της Super League, την ώρα που οι Βοιωτοί μπαίνουν σε μπελάδες, σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή τους. Παπαδόπουλος και Μαρκόφσκι τα γκολ των γηπεδούχων.

Ξέμπλεξε ο Παναιτωλικός, σε μπελάδες ο Λεβαδειακός

Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε 2-0 του Λεβαδειακού για την 23η αγωνιστική της Super League και πλέον, με τους 26 βαθμούς στο πρωτάθλημα, είναι ίσως η μόνη ομάδα που δεν έχει να φοβάται για το ενδεχόμενο υποβιβασμού, χωρίς παράλληλα να έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός με την ήττα που υπέστη, μπήκε εκ νέου σε μπελάδες.

Οι Αγρινιώτες πάντως δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Βοιωτών, αφού κατάφεραν αν σκοράτουν το πρώτο τους τέρμα στο 74', με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να κάνει... σεφτέ στα γκολ (σουτ μέσα από την περιοχή) με τη φανέλα της νέας του ομάδας, 12 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Ο Μαρκόφσκι που έδωσε την ασίστ για το 1-0 (με πολύ ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή), έκανε το 2-0 στο 84' με πανέμορφη κεφαιά ψαράκι από το ύψος του πέναλτι, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Κυριακίδης, Κουτρομάνος (73΄ Κλέσιο), Ρότσα, Ροντρίγκες, Κούσας, Μάκος, Πάουλο, Ρέι, Λόπες (66΄ Παπαδόπουλος), Μουνιός (46΄ Ρόσα), Μαρκόφσκι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ.Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Νιάσε, Μαχαίρας, Βασιλείου, Σίλβα, Γιακουμάκης (85΄ Καζίμ Λάτσι), Μεντί, Καλτσάς (87΄ Ζεζίνιο), Ουόν, Καραχάλιος (47΄ Βούρος), Μιλιάζες

News 24/7

24MEDIA NETWORK