"Ξεπαγώνει" το θέμα του Ιμπάρμπο

Η συνάντηση του μάνατζερ του παίκτη με τη διοίκηση της Κάλιαρι τη Δευτέρα (9/1), η πολύ πιθανή συμφωνία για την πώλησή του στην κινεζική Ουχάν Χαλ (με βάση των όσων τονίζουν οι Ιταλοί) και η… πρόσθεση στην όλη "εξίσωση", των χρημάτων που θέλει να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός.

"Ξεπαγώνει" το θέμα του Ιμπάρμπο
ibarbo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο και πολύ περισσότερο, η διαπραγμάτευση για την πώλησή του απ’ την Κάλιαρι προς την κινεζική Ουχάν Ζαλ, που θα "ξεμπλοκάρει" το θέμα της αποχώρησής του απ’ τον Παναθηναϊκό, είχε "παγώσει" τα τελευταία 24ωρα.

Νεότερες πληροφορίες του Contra.gr απ’ την Ιταλία ωστόσο, αναφέρουν πως η υπόθεση βγαίνει απ’ το… ψυγείο και πως μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις, που είχε θα οδηγήσουν σε συμφωνία ανάμεσα στην ιταλική και την κινεζική ομάδα για την πώληση του Κολομβιανού επιθετικού (κάτι που θα αποτελέσει ευχής έργον για τους "πράσινους"), είτε η "μετακόμισή" του στην ασιατική χώρα, θα "χαλάσει" οριστικά.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες των Ιταλών δημοσιογράφων, ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο, Ρικάρντο Καλέρι θα έχει αύριο συνάντηση με τους διοικούντες τον σύλλογο της Σαρδηνίας (και δη τον πρόεδρο της Κάλιαρι, Τομάζο Ζιουλίνι), προκειμένου να πιέσει τις καταστάσεις και να γίνει αποδεκτή απ’ την ιταλική ομάδα η νεότερη πρόταση της Ουχάν Ζαλ, που ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ (η Κάλιαρι αρχικά ήθελε 6 εκατ. ευρώ και "έπεσε" στα 5 εκατ.).

Αν κι εφόσον υπάρξει εξέλιξη και αρχική συμφωνία των Ιταλών με την Ουχάν Ζαλ του Τσίρο Φεράρα, τότε στην "εξίσωση" της όλης διαπραγμάτευσης θα μπει κι ο Παναθηναϊκός με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι "πράσινοι" είναι ξεκάθαροι πως δεν θέλουν να πληρώσουν ούτε… ευρώ παραπάνω, απ’ το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του παίκτη στην Ελλάδα, τόσο ως προς το "ενοίκιό" του προς την Κάλιαρι (περίπου 1 εκατ. ευρώ), όσο κι ως προς τις απολαβές του Ιμπάρμπο (άνω των 700.000 ευρώ.). Με απλά λόγια εκτός απ’ το να "αδειάσουν" μια θέση απ’ την πεντάδα των ξένων, θέλουν να γλιτώσουν τα μισά χρήματα που θα έπρεπε να πληρώσουν ως το καλοκαίρι του 2017. Χρήματα που μαζί με την εφορία ξεπερνούν το 1,2 εκατ. ευρώ στο σύνολο και θα "απελευθερώσουν" ένα μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ, μέρος του οποίου θα αξιοποιηθεί για την ενίσχυση της ομάδας στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK