Ξεροκέφαλη η Μπάγερν: Έκλεισε τον Ντάιερ αλλά επιμένει για το θαύμα

Την πόρτα του Ρόναλντ Αραούχο και της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να χτυπά η Μπάγερν καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν σαν τρέλοι να φέρουν στο Μόναχο τον Ουρουγουανό άσο.

Ξεροκέφαλη η Μπάγερν: Έκλεισε τον Ντάιερ αλλά επιμένει για το θαύμα
Ο Ρόναλντ Αραούχο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Κλεισμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Έρικ Ντάιερ στη Μπάγερν Μονάχου καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλους τους όρους του συμβολαίου του παικτή αλλά η γερμανική ομάδα τηρεί στάση αναμονής καθώς εξετάζει και πιο ποιοτικές λύσεις.

Βασικός στόχος παραμένει ο Ρόναλντ Αραούχο. Ο Ουρουγουανός έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η παραμονή στην Μπαρτσελόνα αλλά ο Τόμας Τούχελ συνεχίζει να του ασκεί τις απαραίτητες πιέσεις καθώς γνωρίζει πως θεωρεί πως έχει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να ανέβει επίπεδο η αμυντική γραμμή της ομάδας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Μπάγερν έχει καταστήσει και πάλι σαφές στην Μπαρτσελόνα πως είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για χάρη του ποδοσφαιριστή δαπανώντας ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ.

Οι μπλαουγκράνα όμως δεν συγκινούνται καθώς στο συμβόλαιο του παίκτη έχουν βάλει ρήτρα ύψους 1 δις ευρώ ποσό που δείχνει τις διαθέσεις της για τον παίκτη.

Η Μπάγερν βλέπει στο πρόσωπο του Αραούχο τον Χάρι Κέιν της αμυντικής της γραμμής γι αυτό και δεν χαμπαριάζει από τις απαντήσεις που λαμβάνει, όπως άλλωστε εκανε και με την Τότεναμ για τον Άγγλο φορ μέχρι να κερδίσει τη μάχη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Από αντι-Μπενζεμά στα... αζήτητα και πλέον φοβερό comeback με τη Μίλαν

Η Παρί πάει για το μπαμ του χειμώνα με μεγάλο αστέρι της Νιούκαστλ

Έκανε την έκπληξη η Μπάγερν: Έκλεισε για στόπερ πρώην συμπαίκτη του Κέιν και... περιμένει

News 24/7

24MEDIA NETWORK