"Ξέρουμε τι θέλουμε, δεν θα πάρουμε παίκτες απλά για να τους πάρουμε"

Ο Μπένσικ Χάσι μετά το τέλος του φιλικού του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο δήλωσε πως η ομάδα του δεν θα κάνει βιαστικές κινήσεις στο μεταγραφικό σχεδιασμό, τονίζοντας πως οι πρωταθλητές ξέρουν τι θέλουν και δεν πάρουν παίκτες, απλά για να τους πάρουν. Ο προπονητής των πρωταθλητών, δήλωσε επίσης ικανοποιημένος με την προσθήκη του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

"Ξέρουμε τι θέλουμε, δεν θα πάρουμε παίκτες απλά για να τους πάρουμε"

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό που βρήκε νικητές τους Νεοσμυρνιώτες, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε για τις μεταγραφές: "Ξέρουμε τι θέλουμε και τι είναι αυτό που ψάχνουμε. Ωστόσο δεν έχουμε άγχος και δεν θα βιαστούμε και ούτε θα πάρουμε παίκτες, απλώς για να πούμε ότι τους πήραμε."

Σχετικά με τους "κομμένους" και συγκεκριμένα τον Πάρντο: "Ο Πάρντο έχει κάνει μόνο μία προπόνηση ήταν αδύνατο να τον χρησιμοποιήσω. Είμαστε ήδη πάρα πολλοί, 35, φυσικά και εννοείται ότι δεν θα πάρω όλους μαζί μου στο Βέλγιο."

Ερωτηθείς για την ενίσχυση του Ολυμπιακού με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο Μπένσικ Χάσι είπε: "Είμαι ικανοποιημένος γιατί είναι Έλληνας διεθνής, έμπειρος και με παραστάσεις. Έχει καλό αριστερό πόδι. Είμαι ικανοποιημένος με αυτή τη μεταγραφή."

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανιώνιου δήλωσε πως ο Πανιώνιος ήταν καλός κόντρα στον Ολυμπιακό και πως θα είναι έτοιμος ενόψει του πρώτου αγώνα, λογικά, με την Γκόριτσα.

" Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που είχαμε σήμερα στο φιλικό. Θεωρώ πως κόντρα στην Γκόριτσα, που είναι νεανική ομάδα και προέρχεται από μία καλή σχολή ποδοσφαίρου όπως η σλοβένικη, εμείς θα έχουμε τον πρώτο λόγο", είπε αρχικά και συνέχισε:

" θα προσπαθήσουμε να είναι έτοιμοι και οι Μασούντ, Χατζισταφί, ενώ θέλουμε να ενισχυθούμε κι άλλο, όχι όμως με βεβιασμένες κινήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK